intrebare
![]() ![]() ![]() |
intrebare
ma2olu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
- B 69 SEX
2004
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. Spune multe despre caracterul tau.
2. Diferenta dintre ce si ce? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ma2olu |
![]()
|
nu spune multe despre caracterul meu! eu am comandat o piesa,am dat avans pt ea, iar acum cand piesa a venit, in afara ca a trebuit sa platesc diferenta de tva de la 19 % la 24 % , care nu asta era problema, mi sa cerut pe montajul piesei respective de 5 ori mai mult decat am stabilit prima oara (si am intrebat de 2 ori cat costa montajul) inainte sa platesc avansul!
si cum ma asteptam, dupa ce a fost scoasa masina afara , mecanicul mi a inmanat cheia si am plecat ! |
--------------------
renault
megane 2
- B 69 SEX
2004
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Depinde si cine ti-a spus de pret. Degeaba te tocmesti cu mecanicul sau cine stie ce trepadus calculatorist de acolo. Avand in vedere ca ti-au cerut de 5x mai mult trebuia sa discuti cu ei si sa ii intrebi de ce si sa iti rezolvi problema nu sa pleci repede. Oricum au datele tale de contact si te vor bate la cap sa dai banii daca asta vor.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
ma2olu |
![]()
|
de pret mi a spus cel care a comandat piesa respectiva, cat costa, cat trebuie sa dau avans, cat mai trebuie sa dau la sfarsit si cat costa montatul ! mentionez ca de 2 ori am intrebat, sa nu existe neplaceri la sfarsit !
21 Jul 2010, 18:13: si asa sant niste hoti !!! This post has been edited by ma2olu: 21 Jul 2010, 18:13 |
--------------------
renault
megane 2
- B 69 SEX
2004
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ok atunci ar trebui sa le platesti suma care ti s-a prezentat initial si sa discuti cu ei sa afli de ce vor sa te faca la bani sau de ce e incapabil cel care a comandat piesa. In orice caz daca iti pui palma in fund si pleci poti sa dai de belele si sa te certi degeaba.
This post has been edited by SorinCT: 21 Jul 2010, 20:04 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:04 |