mers in suturi, ...
![]() ![]() ![]() |
mers in suturi, ...
qwertyuiop |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
neculcea8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 October 09 ![]() |
Cam aceeasi problema o am si eu.la mine face mai mult sub 1800 rpm.la fel si eu am schimbat toate bobinele (sunt Beru acum),si bujiile.Mentionez ca face asa numai in treapta 1
This post has been edited by neculcea8: 16 Jul 2010, 19:12 |
--------------------
renault
megane 2
2004 expression 1.6 16v
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
posibil sa fie de la benzina , nush ce sa zic , oricum la mine face asa in toate treptele , nu numai a1-a
|
--------------------
-
-
-
|
|
sorinbad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 June 09 From: Timisoara ![]() |
Cred ca cel mai bine ar fi sa o pui pe un tester, poate e de la ceva senzori care s-au dus... calculatorul nu mai caluleaza bine parametrii de functionare ai motorului.
|
--------------------
renault
megane II 1.6 16v
2005
|
|
gaby_dvd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 June 10 ![]() |
aseiasi problema am si eu cu motor 1.5 dci in prima trepta daca nu accelerez mai tare merge in suturi dar nu chiar mereu...o fi filtru de motorina??
|
--------------------
renault
megane
2005 1.5 dci
- cw640mn
|
|
JoggY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 3 July 10 ![]() |
salut,aceeasi problema am avut-o si eu si din pacate este supapa de la pompa de benzina...!
|
--------------------
Renault
Megane
2007 , Privilege , 140 000 KM
|
|
neculcea8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 October 09 ![]() |
Si cam cat te-a costat acea supapa?
|
--------------------
renault
megane 2
2004 expression 1.6 16v
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
cred ca se schimba pompa cu totul
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
la mine s-a rezolvat deocamdata , la 1 zi dupa ce am schimbat bujiile si-a revenit , merge normal , acu sa vedem cat o sa tina
|
--------------------
-
-
-
|
|
AcerMate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 30 October 07 ![]() |
Am avut si eu simptome asemanatoare saptamana asta, dupa o alimentare de la un OMV. Am adaugat un Octane Booster de la producatorul 2+2 si nu a mai sacadat. De obicei alimentez de la MOL. In cazul in care tot face asa mai pot fi si fisele de la bobine intrerupte (parere de necunoscator, patit la Cielo in trecut).
|
--------------------
Renault
Megane
2007 ver.2.2, 1.6 16v
|
|
mihaitza83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 18 May 07 From: Pitesti ![]() |
bobine de inductie, bujii, filtru de carburant, pompa de benzina, sonde lambda....
la dci-uri mai trebuie verificata si pompa de injectie in plus. am patit la vreo 2 masini chestia asta cu mersu in suturi si murea motorul.. la un peugeot am schimbat pompa de inalte si pompa din rezervor dupa care a trebuie sa dau jos rezervorul sa-l spal si sa bag presiune pe tevile de tur-retur pt ca erau cam injundate de pilitura de la fosta pompa de inalta presiune. cauza...carburantii prosti tare! |
--------------------
Renault
Megane MK3 / Duster Ph2 / BMW 320D / PGT 4007
2011 1.5 DCi EDC / 2015 1.5 DCi 80KW 4x4 /
- AG-83-WTF chei auto, biciclete si altele :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:49 |