Probleme cu semnalizarea cand apas frana, Probleme cu semnalizarea cand apas frana
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu semnalizarea cand apas frana, Probleme cu semnalizarea cand apas frana
adimoshu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 08 From: hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
1,2
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Verifica masa la lampile spate. Mai mult ca sigur nu ai masa la lampi si "fura curent"pe unde poate.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
adimoshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 08 From: hunedoara ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri. Pana la urma am descoperit ca nu facea masa contact cum trebuie. Era oxidat. Pentru moment ca o solutie temporara am legat pe direct masa (fara sa ma folosesc de mufa). Aveti idee daca gasesc pe undeva mufa pentru stopuri sau macar calutii aceia in care se prind firele ?
|
--------------------
renault
symbol
1,2
|
|
rares.ovi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 July 10 ![]() |
Salut. Sunt proaspatul propietar al unui Clio si am avut aceeasi problema cu stoputile: apas frana se aprinde semnalizarea, dau semnalizare se aprinde frana etc. Am mers la un electrician si intradevar nu aveam masa pe stop. A curatat cu sprey de contact si acum e ok.
|
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:13 |