Confort vs Sport, ce preferati?
![]() ![]() ![]() |
Confort vs Sport, ce preferati?
oprea_liviu2003 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 May 10 From: Rosiori de Vede ![]() |
Attached thumbnail(s) C13540621_1.jpg ( Size: 28.8k ) Number of downloads: 458 C14125220_3.jpg ( Size: 65.32k ) Number of downloads: 454 |
||
--------------------
renault
megane
- TR 90 CID
2006 privilege
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(oprea_liviu2003 @ 13 Jul 2010, 01:35) vi... compari mere cu pere.... ![]() Parerea mea...nu masina il face pe om..dar la noi imaginea conteaza... am vazut oameni la costum cu clasa G...dar am vazut si un tip in papuci ,pantaloni scurti...fara tricou...ditamai lantul...si conducea un rolls royce....asa ca... This post has been edited by M i h a i: 13 Jul 2010, 00:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
da, am auzit si eu ca atunci cand apari cu un fauve te transformi dintr-un din asta:
very-ugly-guy-224x300.jpg intr-unul din asta: 13_clooney_320_lgl.jpg |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Cred că depinde de ceea ce dorești de la o mașină. Dacă ești un om îngrijit și te îmbraci decent, arăți la fel de bine și într-un Renault și într-un Merț, cu condiția să fie și mașinile la fel de îngrijite.
Dintre RS și Volks, dacă aș fi forțat să fac alegerea asta, aș alege RS-ul, că-s încă tânăr. În plus e mai mic și mai plăcut de condus, plus că-ți pune un zâmbet pe buze instant. Evident, considerăm că nu ne uităm la piese și consum când dăm atâția bănuți pe o mașină. ![]() Sigur că e mai rigid și nu are atâtea funcții ca VW-ul RS-ul, dar fuge frumos și dacă ești un pic atent pe unde mergi nu îți cad rinichii. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cand dai de drumuri de nu poti ocoli gropile, plangi de mila masinii daca are suspensii tari. Eu unul prefer confortul si practicalitatea, in cazul asta Passatul.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul prefer RS-ul pentru ca e o masina frumoasa care inca atrage privirile cunoscatorilor si nu trece neobservat ca si un Passat.
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu as prefera confortul, dar nu neaparat passat
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
si cum conoscatori sunt putini....va fi un simplu megane hatch..galben...probabil taxi cobalcescu din cauza culorii...
![]() This post has been edited by M i h a i: 13 Jul 2010, 11:26 |
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
eee...chior sa fii sa nu vezi ca e o masina sport
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
dintre alea 2 incearca un 320d (163-177cp) 2007, sport+confort fara greierasi
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
oprea_liviu2003 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 May 10 From: Rosiori de Vede ![]() |
I hate BMW
![]() |
--------------------
renault
megane
- TR 90 CID
2006 privilege
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
http://autovit.ro/audi-a4-C14012334.html
220 cai, diesel, automata, 4x4, xenon , scaune incalzite.. confort.. sport, ce mai vrei tu.. intr-adevar nu e galben... |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Nasoala haudi...este pentru rromi..eu imi cumpar renault ca au numai profesorii....4 cercuri penibile....este identica cu renault..numai sigla difera...cum spunea un user de pe forum..
|
--------------------
------
------
------
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Hmm , dar s-a uitat cineva pe descrierea meganului rs ??
![]() "POSIBILITATE LEASING 4000 euro avans, 10 airbag-uri dezactivat, ESP cu ASR, ABS, jantele 18 inch /235 sport/pilot , suspensie sport F1 Team, blocare diferențial,sasiu CUP,dublu amriaj,etriere BRAMBO,scaune sport Recaro piele alcantara,un sistem DVD Alpine 1000w statie +tun de bass, comenzi volan, senzor de ploaie-lumina,geamuri electrice,oglinzi electrice incalzir si rabatabile el, klimatronic,manuala (6 trepte), servodirectie,xenon, pilot de tempo și viteză, keycard." Inca unu certat cu limba romana ![]() This post has been edited by utzi22: 13 Jul 2010, 16:57 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
10 airbag-uri dezactivat wtf??
![]() dublu amriaj?? ![]() etriere BRAMBO ....giaulesss mancatiahh..brambo..scula.. scaune sport Recaro piele alcantara ??? intreb si eu...aia este alcantara?? ![]() klimatronic....suna mai german....da mai bine la public... |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
semit: partea amuzanta din linkul pus de tine e "sau schimb renault megane 2 + diferenta." stie "neamtu" ce-i de calitate
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
de asta ce parere aveti? ehh...tiuning de calitate...priviti pozele...nu imi vine sa cred ca poate cineva sa strice estetica unei masini..este pur si simplu parerea mea...gustul meu...mi se pare ca si a batut joc de ea..interior..
![]() http://autovit.ro/renault-clio-C13953428.html This post has been edited by M i h a i: 13 Jul 2010, 21:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
cred ca era beat cand a facut asta...exteriorul arata foarte bine,parerea mea,dar interiorul...cu ce se asorteaza galbenul ala???
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
s-au inspirat de la mansory... sau mansory de la el
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Legat de topic eu prefer confortul, nu neaparat Passat.
Megane-ul RS este o masina fun, care daca iti permiti sa o ai ca second car, asa de week-end. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Confort si spatiu. Din cauza de varsta si "stare civila"
![]() Dar nu passat. Acu 10 ani as fi preferat renou' clar. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, as prefera un compromis intre cele doua. In sensul ca sunt momente in care merg pe serpentine ca la raliu, cu scartait de roti etc, si sunt momente in care merg ca ultimul mos. Doua masini in momentul asta clar nu imi permit, dar daca as fi pus in situatia de a cumpara o masina noua, conditiile ar fi asa:
Cutie automata cu posibilitate de manual (nu stiu cum ii zice, cred ca semiautomat) Scaune din piele incalzite (complet) Tinuta de drum buna Spatiu decent Dotari care sa ma faca sa ma simt bine |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Passat CC !
|
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce bagati passatul si confortul in aceeasi oala? N-au nicio legatura!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Parerea ta ... "cel mai confortabil Passat din toate timpurile" !
|
--------------------
.
.
.
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 13 Jul 2010, 16:01) Nasoala haudi...este pentru rromi..eu imi cumpar renault ca au numai profesorii....4 cercuri penibile....este identica cu renault..numai sigla difera...cum spunea un user de pe forum.. Tare asta ![]() ![]() Sunt curios cine a putut spune acest lucru...Pentru rromi mai degraba un bemveu,un mercedes mancati-as...E mai periculoase astea sa moara dujmanii... ![]() Dupa mine audi-ul este pentru o persoana decenta,o persoana la costum,o persoana respectabila...de exemplu un judecator,un avocat,un doctor...ceva de genu' asta.... Aaaa da...Si eu care ma gandeam ca viitoarea masina sa fie un audi...mi;am schimbat total parerea...raman la renault...ca doar e idetinca cu audi ![]() ![]() ![]() Daca nu am familie si sunt tanar as alege meganu'...daca am o varsta mai mare si o familie bineinteles k aleg o masina mare,comfortabila... This post has been edited by sorin000: 14 Jul 2010, 17:14 |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
rtBK |
![]()
|
am vazut cateva prin bucuresti si de fiecare data raman tablou cand o vad. Nu inteleg cum altii trec cu vederea asa usor asemenea masini... Traiesc o viata cu ideea ca GOLF ( un exemplu oarecare ) e cea mai tare masina... ajung in pozitia de a avea acei bani si se duc cu ochii inchisi la dealer si cu banii in dinti.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
Da, e
![]() |
--------------------
DS
5H
|
M i h a i |
![]()
|
confortabil....confort...depinde ce intelege fiecare prin asa ceva....normal ca un passat tdiii 2.0 si dsg este mai confortabil decat meganul rs...are alta suspensie..ai alt spatiu...alte scaune...este automata...nu poti spune ca la drum lung scaunele alea recaro sunt confortabile...suspensia... zgomotul din interior... nu ai cum sa compari 2 masini din clase diferite.,facute pentru o utilizare diferita.... probabil gasesti confort si la o masina sport...dar ca sa ai asa ceva trebuie sa fie si automata..si fie si o suspensie adaptiva...sa fie bine insonorizata..daca este bine insonorizata iti mai da senzatia de sport?? ...sezantia de confort mai depinde si de subiectivism..
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 17:11 |