bielete antiruliu ?
![]() ![]() ![]() |
bielete antiruliu ?
ARAMIS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 7 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
- BR - - NKD
2003 hatch 1.5dCi 82>100 HP (Ph1) Authentique
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cel mai probabil bieletele te plimba serpuit. Dupa ce le schimbi sa iti faci si directia obligatoriu!
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Da ce trebuie sa-si faca la directie atat de obligatoriu dupa schimbarea bieletelor anti-ruliu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ah da, am uitat, le amestec cu cele de directie. Dar in orice caz cand masina se plimba singura pe sosea nu e o idee rea sa te uiti la directie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Ai mai verificat de curand masina, eventuale jocuri ? . La mine bieletele antiruliu erau praf la 22k km mers menajat.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
Bieletele antiruliu nu au treaba cu directia,daca sunt uzate se aude doar batai la viteza mica pe drum accidentat.
|
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
QUOTE(ARAMIS @ 12 Jul 2010, 10:11) salutare, problema care m-a cam pus p ganduri e ca la "fagasele" facute de transportu greu directia se manifesta cam dubios ...in sensu ca ma trezesc ca o ia intr-o parte....parte care imi e cam greu sa o prevad. ... dupa cum ai spus, e din cauza fagaselor facute pe drum de transportul greu ... nu ai de ce sa iti faci griji, e un fenomen normal indiferent de masina ... fagasul te "plimba" vrei-nu vrei!... si eu le-am prins acu vreo doi ani in viteza pe A1 spre Bucuresti, la "139 km/h" ... nu pot scrie ceea ce le-am urat celor de la Autostrazi Romania!!!... mai ales ca de 20 de ani tot repara A1 an de an!!!! ... verifica jocurile in directie (bielete directie, capete de bara, pivoti,etc.)... asta si pentru linistea ta privind siguranta in circulatie ... Oricum avand atatia km, inainte de a inlocui orice piesa de suspensie si directie fata, ti-as recomanda sa incepi prin a schimba INCLUSIV bucsele centrale ale barei antiruliu ... chiar daca altii zic ca nu este cazul, ca nu au joc, etc.etc... iti zic eu, iesi mai ieftin asa, si vei simti masina ca e alta!... inclusiv au o influenta destul de mare si in mersul "alandala" al masinii ... ... verifica si eficacitatea amortizoarelor, pe spate inclusiv!!! ... sub 50% dau simptom de instabilitate in mers in depasiri si revenire pe banda, in viteza pe drumuri cu denivelari, etc... This post has been edited by TRANCA: 12 Jul 2010, 20:15 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
ARAMIS |
![]()
|
salutare,
ultima verificare am facut-o anu trecut cand am schimbat un cap de bara(dr) dupa o serie de gropi luate ... asta cu bieletele antiruliu mi-a venit dupa schimbarea de cauciucuri cand s-a resimtit mult mai tare in directie orice problema cu drumu. de verificat urmeaza ... ca mai mult ca sigur mai is de schimbat si altele la ce drumuri am prins ... ei cu mamele lor ... daca mai prind o oferta cum au avut in primavara aia la reno ma bag la ei. daca nu...vedem. 13 Jul 2010, 22:38: azi m-am bagat la un schimbat dubios d bielete... si cu ocazia asta dupa cum zicea si TRANCA am vazut k is un pic cam uzate si respectivele bucsi de bara stabilizatoare...da daca nu le-am avut...nicinu mi-am bagat ghearele mai adanc in treaba . data viitoare....k si asa am impresia ca or sa mai manance destele... bafta si revin cu noutati This post has been edited by ARAMIS: 13 Jul 2010, 22:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- BR - - NKD
|
|
ARAMIS |
![]()
|
dupa schimbare se observa o atenuare a lu' zgomotele , iar in curand prevad ca o sa schimb si bucsile ca tot am prins experienta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- BR - - NKD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 23:50 |