Twingo 2 in ROmania, O sa avem si Twingo 2
![]() ![]() ![]() |
Twingo 2 in ROmania, O sa avem si Twingo 2
bubu782001 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) renault_twingo_renaultsport_133_2.jpg ( Size: 113.41k ) Number of downloads: 240 twingo_1.jpg ( Size: 27.61k ) Number of downloads: 253 twingo.jpg ( Size: 76.69k ) Number of downloads: 254 |
||
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu una Bubu ... crede-ma, e frumusica dar ... nu are farmecul Twingo-ului 1.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Eu am vazut mai multe. Vreo 2 prin Romania (una rosie si una albastra). Am mai vazut prin Germania mult mai multe. Cred ca vreo 10.
Chiar una in Germania era Initiale Paris, piele, bluetooth + USB, climatronic (sau ma rog clima automata), trapa aia de sticla - mult mai marfa este decat cea de la Twingo 1 - acuma este pe acelasi nivel cu tabla de la plafon ca sa zic asa... Este un pas evolutiv sa zic asa. Si in multe elemente. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce Renault nu a facut asta mai devreme ? Segmentul de piata la noi e deja orientat pe Aygo, 107 sau c1, care au aparut mult mai inainte.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Tamango @ 8 Jul 2010, 18:48) Pentru ca va fi propusa la un pret foarte apropiat de clio 3, iar RRo si-a dorit pana acum sa prinda cota de piata cu acest model. Dar trend-ul merge spre masini mici de oras...si astfel are si twingo 2 intrare in Romania. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
cam acum jumatate de an am vazut un Initiale cu numere de probe
http://www.reno.ro/Twingo-2-model-nou-t167...ml#entry2191886 saptamana trecuta am vazut unul tot cu numere de probe, cam mult probeaza la el |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Deh...dificil cu taxa de prima inmatriculare...la discutii taxa e mica, mai greu cu platitu' ei.
Majoritatea sunt aduse pentru revanzare. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Cele cu numere de probe sunt in diferite teste la noi in tara.
Renault Technologie Roumanie (RTR) este total responsabil de cercetare / dezvoltare pe Twingo 2. Asa se explica prezenta lor pe strazi, cu numere de probe. Cat despre "de ce acum?" si nu mai demult, hellcat are dreptate. Nimeni n-ar fi cumparat Twingo la pret de Clio, asa ca Renault Romania a trebuit sa negocieze la sange un pret mult mai competitiv. |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
RTR face probe cu ele pentru a intra la vanzare din toamna(ex: pachet drumuri grele, ransforsari suplimentare, etc). e un articol deja in presa despre asta
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:11 |