FOLIE GEAMURI!, Pareri pro si contra..
FOLIE GEAMURI!, Pareri pro si contra..
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma bate gandul de o perioada buna de timp sa imi pun folie pe geamuri, eram indecis insa daca doar luneta+spate sau luneta+spate+fata.
Daca tin bine minte era un coleg pe-aici care avea pusa folie pe spate la masina (erau cateva poze, daca nu ma insel este colegul care isi schimbase si jantele mai demult). In final, avand in vedere faptul ca maine plec spre Bucuresti pentru cateva zile, am tot cautat pe net firme si iar firme care mai de care ce se ocupa cu treaba asta. Si-am gasit! "Expert..." nusth cum ii zice, ca am uitat, Marti sau Miercurea viitoare o rezolv. Intrebarea mea este catre voi, poate mult mai bine cunoscatori decat mine la capitolul asta: 3M sau Llumar sau Solar? Am posibilitatea in Buc sa pun 3M cu 650 ron sau Llumar cu 550 ron sau in Bacau Solar cu 420-450 ron. Problema este ca in Buc dureaza 1 (UNA) ora lucrarea fara dat jos geamuri sau demontat panouri la portiere (chestie care o urasc din start!) iar in Bacau 8 (OPT) ore cu demontat panouri... As merge pe 3M, au garantie 10 ani, spre deosebire de Llumar care au 7 ani...mi s-a explicat ca amandoua sunt la fel de bune (made in USA) iar diferenta de pret consta doar in diferenta de garantie. De Solar nu prea am auzit, am dat un search pe net "3M vs Llumar vs Solar" si m-au dus la nspe mii de situri/forumuri pe care nu am timp si nici chef sa le citesc ![]() Pe spate 5 % iar fata 75% caci asta e "legea". Interesant este faptul ca tot vad o gramada de masini care au aproape 5% si pe fata ![]() ![]() In concluzie, oricum voi alege intre 3M si Llumar, dar apreciez o parere, doua, trei... Multam' |
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:29 |