Problema la cutie?
![]() ![]() ![]() |
Problema la cutie?
Mihay_88 |
![]() ![]()
|
||
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Verifica sa nu iti agate cablurile de ceva. S-a mai plans cineva pe forum de aceasi problema si se pare ca ii agata un cablu. Daca problema persista risti sa ai problema cu sincroanele ceea ce nu e deloc bine. Mai poti completa/schimba ulei daca e cazul.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
daca atunci cand incerci sa bagi in viteza se aude pe dedesubt zgomot, inseamna ca iti atinge un cablu de ceva, cel mai probabil scutul termic de la evacuare. pentru asta trebuie ridicata pe o rampa sau pusa pe un sant si remodelat scutul termic. problema am avut-o si eu cand am desfundat prima oara scurgerea de la ac, numai ca la mine se manifesta la marsarier, nu imi intra sau imi intra foarte greu. se auzea pe de desubt cum atingea scutul si nu intra. dupa ce am remodelat scutul a mers.
Daca insa nu e asta problema, atunci ai o problema mai grava, cum ai zis si tu, sincroanele. This post has been edited by skorpio_bog: 2 Jul 2010, 02:16 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Mihay_88 |
![]()
|
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
am tot intrebat pe la service-uri despre problema mea...si mai toti s-au dat cu parerea.
daca ar fii de la acele " cabluri " m-as bucura tare mult , dar cum pot sa imi dau seama? daca este pe forum vreun mecanic mai priceput ca sa zic asa si are bunavointa sa ma ajute si pe mine , evident contra- cost sa ma sune la 076.684.144. macar sa aflu exact ce defect am. ca sa nu ma apuc sa arunc cu banii in stanga si in dreapta, ca doar e criza si mai lucrez si la stat ![]() This post has been edited by Mihay_88: 14 Jul 2010, 21:46 |
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|
Marianssg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 25 February 08 From: Piatra Neamt ![]() |
eu de exemplu cand am cumparat masina,fix a 2a zi dimineata m-am trezit cu ea blocata in treapta I(o lasasem si in panta),am reusit sa o bag si intr-a II-a si atat.asa am dus-o la service,motivul?nu stiu ce parghii intepenite,ceva de la selectoru cutiei de viteze,nu prea stiu ce inseamna dar mi s-a mai intamplat de foarte putine opri sa imi iasa putina mai greu dintr-a I a .ma gandesc ca poate au umblat la cutie si nu au completat uleiul,zic si eu
This post has been edited by Marianssg: 19 Jul 2010, 00:00 |
--------------------
Renault
Megane II
2006 privilege 1.5 dci 74kw
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Salut forumisti Renault Megane!
Am si eu o problema. Dupa ce o parchez in garaj(stau la casa si am garajul propriu in curte) si locul este drept, de aceea o las pe liber si bineinteles ii pun pt. orice eventualitate si o piatra la roata din fata. Intrebarea este: Cand o las asa cum am zis , PE LIBER, ESTE NORMAL CA MANETA SCHIMBATORULUI DE VITEZE SA AIBA UN MIC JOC, ADICA ATUNCI CAND MISTI PE LIBER DE MANETA SA-I ,,SIMTI'' UN MIC JOC ? ESTE NORMAL? Sau are vreo legatura cu cele scrise mai inainte pe acest topic ? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:47 |