frana de mana
![]() ![]() ![]() |
frana de mana
grigoras7 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
sedan
2008, 15 dci privillege
|
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/Reglare-frana-de-mana-t101055.html
o desfaci si vezi cauza, probabil pintenul s-a tocit sau nu mai e acolo This post has been edited by aqua: 1 Jul 2010, 16:13 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
grigoras7 |
![]()
|
multumesc pentru promptitudine. urmeaza sa incerc . daca pintenul despre care spui nu mai este sau este tocit ce trebuie facut? unde il gasesc? il pot schimba eu?
multumesc inca o data |
--------------------
renault
sedan
2008, 15 dci privillege
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Din cate imi aduc eu aminte se poate inlocui. Daca nu, faci subansamblul bucati, cauti intai la dezmembrari si daca nici acolo nu da roade iti sudezi/pilesti tu unul singur.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
am o intrebare in legatura cu frana de mana ,se face tot prin placutele de frana spate sau prin tambur cceva?
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tot prin etrierii spate...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
grigoras7 |
![]()
|
QUOTE(aqua @ 1 Jul 2010, 16:12) http://www.reno.ro/Reglare-frana-de-mana-t101055.html o desfaci si vezi cauza, probabil pintenul s-a tocit sau nu mai e acolo gata, am rezolvat. era un pic miscat pintenul am tras un pic de el si si-a revenit. multumesc pentru indrumari. au fost super utile !!!!! |
--------------------
renault
sedan
2008, 15 dci privillege
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
nu am inteles unde e pintenu, de vre-o saptamana patesc urmatoarea faza, ridic frana de mana si imi scapa 2-3 zimti inapoi sa ma exprim asa, nu ramane la nivelul la care o ridic eu se duce inapoi 2-3 zimti daca o avea asa ceva. de tinut tine insa o suspectez de ceva pe duca la ea. Precizez ca eu abuzez de frana de mana la fiecare stationare. Ideea ar fi ca defectul cred ca apare la mecanismul de blocare din maner, se poate repara ceva sau se schimba manerul cu totu?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Teoretic schimbi tot manerul si ansamblul respectiv. Practic, te uiti la tutoriale si vezi cum si-a reparat un forumist butonul buclucas.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
grigoras7 |
![]()
|
QUOTE(valikris2002 @ 2 Jul 2010, 17:15) nu am inteles unde e pintenu, de vre-o saptamana patesc urmatoarea faza, ridic frana de mana si imi scapa 2-3 zimti inapoi sa ma exprim asa, nu ramane la nivelul la care o ridic eu se duce inapoi 2-3 zimti daca o avea asa ceva. de tinut tine insa o suspectez de ceva pe duca la ea. Precizez ca eu abuzez de frana de mana la fiecare stationare. Ideea ar fi ca defectul cred ca apare la mecanismul de blocare din maner, se poate repara ceva sau se schimba manerul cu totu? pintenul il gasesti atasat langa arcul care vine de la butonul de deblocare. trebuie sa fie langa zona cu dinti pe care se plimba si blocheaza frana. |
--------------------
renault
sedan
2008, 15 dci privillege
|
|
SorinCT |
![]()
|
Mai nou am si eu probleme cu pintenul ala, nu mai sta apasat de zimtii aia si nu face click de fiecare data cand ridic frana de mana.
Ma apuc sa curat zona sa nu fie din cauza mizeriei care s-a adunat pe acolo si nu mai lasa pintenul sa revina la pozitia apasata de zimti. Sper sa nu am probleme cu arcul din maner... |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:31 |