APA IN PORTIERA, Surpriza
![]() ![]() ![]() |
APA IN PORTIERA, Surpriza
gorjeanul |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
- B-xx-GORJ L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Dopurile le poti desfunda singur, te apleci si le vezi sub usa, desfunzi si curge apa...Chedere proaste...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
si eu am patit acest lucru la usa stanga spate...vedeam de fiecare data in parcari ca-mi curgea apa in dreptul usii...cand am miscat de ea...surpriza,apa!!!...am tras putin de garnitura de sub ea si automat a inceput sa curga...de atunci nu mai sta apa in usi...se mai intampla;am mai auzit si marci consacrate care au aceasta problema!
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
alexdan |
![]()
|
![]() juventus Group: Members Posts: 227 Joined: 16 March 10 From: Bucuresti / Constanta ![]() |
Interesant. Aveti auz fin. De cand am citit pe forum despre greierasi, numai pe aia ii aud. O sa ma uit si eu de curiozitate la portiere, nu stiam ca au rolul si de acvarii
![]() |
--------------------
Opel
Insignia Sports Tourer
1.5T AT6 165CP Innovation (2019)
- B 15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018) 121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016) 47k km Clio 1.4 8v (2005-2008) |
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
Si cat m-am bucurat cand am vazut acele chedere duble! la clio nu aveam problema asta!
|
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Ca e vara si sunt pline cu apa, nu-i problema, atentie mare la mecanismul electric al geamului, nu stiu daca e testat sa functioneze in apa...
![]() Mai grav, sa nu vina iarna cu balta la purtator, ca atunci chiar e trist, vezi alte branduri mai teutone, cu usi strambate de la gheata formata inauntru... ![]() |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
cosmin_meme |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 December 09 ![]() |
|
--------------------
BMW
E30
1990
- B9XXXX
|
|
Laguna_III |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 2 February 10 ![]() |
Ultima data cand am spalat masina la o spalatorie, am constatat o problema similara.La finalul operatiunii, cand baietii stergeau masina de apa, fiind cu usile deschise masina, am observat, cu mirare, ca apa se tot "scurgea" de nu se mai oprea, ca la robinet, cu presiune scazuta, din usa pasagerului spate, partea opusa scaunului soferului.M-a pus pe ganduri dar n-am mai dat importanta.Doar ma gandeam sa nu rugineasca ceva, prin interior..
|
--------------------
Renault
Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP
May,2008/Dynamique Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
La noi e mult praf in aer, noroi, mazga pe sosele si se infunda mult mai usor gaurile alea de scurgere.
This post has been edited by Dan73: 2 Jul 2010, 22:25 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:51 |