Solutie de curatat bordul
![]() ![]() ![]() |
Solutie de curatat bordul
mariusik88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / 0.9 TCE / Life
- RO
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu e cam foarte scump? recomand cu caldura PULIMAX de la Mafra
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
20 lei (Cockpit Premium), PULIMAX e 12,5 lei :-?? , alte pareri ?
chestia e ca bordul nu e murdar, vreau o solutie pentru intretinere, sa nu se albeasca de la soare ![]() This post has been edited by mariusik88: 28 Jun 2010, 02:00 |
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / 0.9 TCE / Life
- RO
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu folosesc ArmorAll din Kaufland(are bordul de megane pe ea, si toata gama are pe tuburi poze facute la un megane). Solutia in sine nu miroase prea bine, dar dupa ce o intinzi pe plastice miroase a nou si reda o stralucire mata de nou(versiunea semi-matt finish). Totul e placut la atingere dupa, atata ca daca dai pe la vinilinuri o sa iti scartaie ca niste scaune de piele de la antichitati, poate unora le place
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Eu am luat o solute de la Arexons dintr-un OMV.Stiu ca a fost destul de scump atunci,parca peste 20 de lei.Miroase placut nu am avut probleme gen exfolieri sau altele!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
mariusik88 |
![]()
|
eu am cumparat Cockpit Premium o sa revin dupa o perioada cu rezultatele ...sper sa nu am probleme
|
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / 0.9 TCE / Life
- RO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:33 |