Fire casetofon + si -, Cum imi pot da seama?
![]() ![]() ![]() |
Fire casetofon + si -, Cum imi pot da seama?
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
De obicei negru e minus si rosu plus .Proba o faci cu un bec de pozitii .Pui becul pe rand la ambele fire si la masa si la care se aprinde acela e plusul.Vezi ca sar putea sa ai plus pe contact , deci daca nu se aprinde becul pe nici-un fir faci proba si cu contactul pus.
|
--------------------
-
-
-
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Multumesc mult
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Poti mai sigur sa folosesti un multimetru (aparat indispensabil din trusa de scule indispensabila a Daciei
![]() Ca sa-l ai in masina, este suficient un aparatut din-acela mic, cu ac indicator, se gaseste pe la rusi, chinezi... PS: Cel mai probabil, firul rosu este de la +contact iar cel negru, de la masa (cum zicea si colegu' mai sus) Bafta |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
Am si eu o problema cu mp3 playerul. Invarte CD-ul ..si nu raspunde la butoane.Afiseaza pe ecran ERROR 1 .A patit cineva asa ceva..la mp3 ?.. nu merge nici radio nici intrarile AUX. modelul este Hyundai SX 6688.
Multumesc PS: ma gandeam daca are vreo resetaree generala..undeva ![]() This post has been edited by pician90: 7 Sep 2010, 16:52 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu primeam Error CD cand era zgariat rau discul sau nu putea fi citit dar raspundea in totalitate comenzilor si scotea discul automat afara. Cred ca singura resetare ar fi sa ii scoti alimetarea din mufa sau de la borna.
This post has been edited by SorinCT: 7 Sep 2010, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
pngmhrd |
![]()
|
![]() Pilot de Dacia Logan Group: Members Posts: 24 Joined: 15 August 10 From: Bucuresti ![]() |
La fel si eu cu eroarea aia, o primeam doar cand nu putea fi citit CD-ul. Daca tin bine minte, parca mi-a aparut o data si cand am incercat sa bag un DVD in loc de CD (asta pe Blaupunktul stock de pe Logan).
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Kiss FM
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
am incercat cu mai multe CD-uri ..care mergeau inaite.Habar nu am care e problema.Am si luat + si - jos si degeaba.
![]() |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:24 |