Curiozitate
![]() ![]() ![]() |
Curiozitate
Gh0sT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Bicorp
2004
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Dacă te încălzește, o pană mică de tot m-a costat 20 de Lei.
![]() Cere-le mereu bon și lista cu operațiunile. Și întreabă și cât costă înainte. MEREU! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
paul_pt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 12 May 10 ![]() |
eu sunt din pitesti , si pt acelasi lucru mi'au cerut 25 lei. nu am stat pe ganduri si le'am dat. nu stiu ce sa zic de pret, este cam exagerat. poate pretul a fost exagerat din pricina zonei in care ai facut pana
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
- AG 10 EGT
1,5 dci 85hp 2008
|
|
Gh0sT |
![]()
|
Ma gandeam sa intreb inainte dar mi-am zis ca mai mult de 30,maxim 40 de lei nu are cum sa fie...
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Bicorp
2004
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
eu mi-am facut penele cauzate de cui/surub cu 10 lei pe bucata
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
paul_pt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 12 May 10 ![]() |
nu e chiar asa Gh0sT, si in pitesti sunt multi arzoi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
- AG 10 EGT
1,5 dci 85hp 2008
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cat ai platit este absolut enorm. Si am observat si eu ca poti negocia usor. Ca se vezi diferenta, la vulcanizare la razoare pt schimbat 2 cauciucuri si echilibrat roti mi-au cerut 80 de lei, asa ca m-am dus in comuna Catelu unde am platit 30 de lei.... e o lectie de viata
![]() |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
mie pt o pana pe fata de la un surub, ma rog nu era tocmai pana, am mers cu surubul ala in cauciuc 3000 de km si nu a avut nimic, mi-au luat 10 lei. deci pt 2 pene 58 de lei foarte mult.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
E mult. Acum depinde de la caz la caz, de la vulcanizare la vulcanizare.
Eu de exemplu cu 60 RON (negociat la 50RON) au dat jos gumele de iarna si mi-au pus gume de vara + echilibrat + montat la loc. Si cum au spus si colegii e bine de verificat inainte in mai multe locuri. Multi din ei se fac, ca ploua cand ceri bon fiscal. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Am si eu o nelamurire. Cum se desface pasla de la motor? Trag mai tare de bradutii aia in care e prinsa? Intreb pentru clio ca pe aria asta e mai multa lume, dar oricum, cred ca sunt prinse la fel. Vreau sa vad daca sunt blocate duzele sau nu.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
preturile depind de orase...in targoviste am pus cauciucuri pe jante,le am echilibrat si mi au luat 50 ron cu tot cu spaga.In Bucuresti am dat 80 ron fara spaga...trage tu concluziile...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Si eu stau prin zona si am trecut de doua ori pe la vulcanizarea respectiva. Sfatul meu e sa o eviti. Prima oara am trecut pentru o echilibrare care mai degraba a fost dezechilibrare si a doua oara am trecut de nevoie. Pe langa faptul ca au preturi destul de maricele lasa de dorit si calitativ. |
--------------------
Renault
Megane Classic
- B-47-HKF
2002/1.9 dCi Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
adi_tec |
![]()
|
![]() /// Group: Members Posts: 123 Joined: 10 November 08 ![]() |
Intotdeauna intreaba inainte cat costa aprox. ! Si e bine sa mergi si in alta parte daca tie ti se pare ca e prea scump.
Eu am facut pana la o roata, avea un ditamai cuiul infipt si am dat 7 (șapte) lei ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1 /
11.2003 / 1.5 dCi
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
referitor la primul post ma gandesc:
demontat/montat roata pe masina 5 ron demontat anvelopa 5 montat anvelopa 5 vulcanizare 10 echilibrare 10 hm... tot iese mai putin <span class='edit'>25 Jun 2010, 10:47:</span> in cazul in care s-a reparat cu petec (varianta recomandata ) This post has been edited by tzsombi: 25 Jun 2010, 09:48 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
10 lei / pana la mine in cartier.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pentru primul post - eu la acea vulcanizare cam fac toate operatiunile - si pretul spus de tine este exagerat - eu am dat acolo pentru o pana 15 lei - iar cand schimb cauciucurile de vara cu cele de iarna plus echilibrat la 2 roti dau cam 90 de lei cu spaga cu tot - acuma depinde de cine dai acolo ca sunt 2 vulcanizari lipite si cei din dreapta sunt mari snapani, dar tot exagerat a fost pretul cerut
si legat de pana- in targu jiu mi-a cerut 5 lei pentru o pana si cand am lasat 10 lei se uita ala lung la mine ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Gh0sT...intrebi inainte cat costa..si pe urma te bagi...bine ca nu ai fost la autosoft...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
omu a facut 2 pene, depinde ce ia pus in locul cuiului surubului, fitil, petic pe interior, daca a dat roata jos etc. Oricum un petic e de la 10 ron in sus depinde de suprafata peticita daca e pe lateral e cu insertie si e mai scump, un fitil tot e 10 ron iarasi daca se da jos roata daca se depresurizeaza roata pentru interventie. Intrebatii pe cei care sunt soferi pe camioane cam cat ajunge o interventie la o echipa mobila 3-4 5 milioane roata sunt si petice de 150 ron numai materialul, se fac banii frumosi din asta numai ca te murdaresti pe mani
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
referitor la vulcanizare fac la mine in orasul (giurgiu) pentru echilibrare sau roluire ma duc direct la autosoft, am mai incercat si alte serviceuri dar pana la urma am ajuns la concluzia ca autosoft merita banii:)
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Gh0sT |
![]()
|
QUOTE(valikris2002 @ 25 Jun 2010, 14:55) omu a facut 2 pene, depinde ce ia pus in locul cuiului surubului, fitil, petic pe interior, daca a dat roata jos etc. Oricum un petic e de la 10 ron in sus depinde de suprafata peticita daca e pe lateral e cu insertie si e mai scump, un fitil tot e 10 ron iarasi daca se da jos roata daca se depresurizeaza roata pentru interventie. Intrebatii pe cei care sunt soferi pe camioane cam cat ajunge o interventie la o echipa mobila 3-4 5 milioane roata sunt si petice de 150 ron numai materialul, se fac banii frumosi din asta numai ca te murdaresti pe mani penele au fost facute in plin ( nu pe laterale ) si da, mi-au peticit anvelopele pe interior,acuma nu pot sa stiu daca era un petic de buna sau proasta calitate ca oricum nu ma pricep si chiar si asa mi se pare exagerat de mult iar vorba lui greeneyes85, personalul cam lasa de dorit si au niste fete de tepari ![]() p.s. : le-am lasat 56 lei pt. ca atat aveam in portofel si mai faceau si misto ca o sa imi ia aerul din roti inapoi pt. 2 lei... niste tarani ![]() |
--------------------
Renault Megane
Bicorp
2004
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Schimbat toate anvelopele de iarna cu vara, echilibrat si montat la loc 60 lei (15 lei de roata).
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:35 |