Reactie benzina, benzina rosie dupa ce a stat in plastic
![]() ![]() ![]() |
Reactie benzina, benzina rosie dupa ce a stat in plastic
bogdan_bok |
![]()
|
||
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Aveai ceva inainte in bidon? Chiar si foarte putin pe fund sau pereti...
De unde ai luat benzina? |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
de la aditivi...ai luat de la rompetrol? daca ai luat benzina de la o benzinarie normala sa o folosesti cu incredere....daca ai luat de la una gen nelu galbenus...vasile gas & stuff...sa o folosesti pt a aprinde focul..
This post has been edited by M i h a i: 21 Jun 2010, 19:42 |
--------------------
------
------
------
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
in bidon a fost apa plata. l-am golit, l-am "uscat" si l-am umplut cu benzina de 95 de la petromV. dupa ce a fost plin am bagat in continuare pana la 200 lei in rezervor si am plecat mai departe. masina nu da semne ca nu-i place benzina asta, de altfel eu de acolo alimentez de obicei.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
este foarte buna de la petromv...de la aditivi este culoarea..pune si de la rompetrol in sticla sa vezi culoare....am crezut ca ai luat din locuri dubioase..asa ca stai linistit...baga un amestc cu ulei 2T...si spor la taiat lemne..
This post has been edited by M i h a i: 21 Jun 2010, 21:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
in general nu este indicat sa pastrezi benzina in recipiente de plastic . Reactioneaza cu benzina , adica dizolva plasticul si te poti trezi cu depunere pe corpul carburatorului si infundarea jigleoarelor drujbei sau a orcarui agregat . Iti spun din propria experienta cu un trimer de la husqvarna
|
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:40 |