Probleme airbag sofer - inlocuire componente
![]() ![]() ![]() |
Probleme airbag sofer - inlocuire componente
danut vasile |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
- b96kvk
2009, 1,5 dci
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se inlocuieste airbag+ capsa pitotehnica centura\centuri + calculator airbag.... cam scumpa distractia daca nu ai CASCO.... cam 2000 euro
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danut vasile |
![]()
|
si la centuri sunt capse ? Ele functioneaza normal la prima vedere . Din cate am aflat cineva mi-a spus ca la Renault Symbol centurile nu au capse
|
--------------------
renault
symbol
- b96kvk
2009, 1,5 dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Centurile functioneaza normal.... dar cand pusca airbag-ul partea dintre scaune... cea unde bagi centura se strang..... pusca pretensionarile....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danut vasile |
![]()
|
Eu nu am observat nici o modificare la prinderea centurilor cea dintre scaune. Ele intra si ies normal . Sa nu se fi intamplat nimic ?
|
--------------------
renault
symbol
- b96kvk
2009, 1,5 dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu exista... daca a sarit airbag-ul a sarit si pretensionarea....
Du-te la o reprezentanta sa-ti puna testerul si sa-ti spuna ce este de schimbat.. This post has been edited by cj98czh: 18 Jun 2010, 13:35 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danut vasile |
![]()
|
merci
asta am sa fac s fiu sigur |
--------------------
renault
symbol
- b96kvk
2009, 1,5 dci
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Symbolu nu are sistemu ala la centuri. Ala implica sub scaun pe partea dinspre frana de mana un piston cu cartus pirotehnic care la detonare trage flenticu ala in care intra centura. La mine sub scaun nu e decat ceva praf si trusa medicala.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Trebuie sa aiba. Daca nu al tau, al lui din 2009 are... cu toate ca reno folosea pretensionari pirotehnice de prin 1993.
Mai exista posibilitatea ca pretensionarea pirotehnica sa fie la mosor, in stalp. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Atunci sa caute sub scaun.
Attached thumbnail(s) centuri.JPG ( Size: 83.51k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 04:10 |