[CUMPAR] Caut strungar Bucuresti, Pentru reductii
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Caut strungar Bucuresti, Pentru reductii
autom |
![]()
|
||
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|||
gabyy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 405 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
POT SA TE AJUT EU... CE ANUME DORESTI...
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-31-GRL
2006-1,5dci |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Multumesc mult de tot.
Sa iti povestesc: Stii cum erau daciile vechi numai cu un rand de senzori pentru apa si ulei? Daca la apa se schimba capacul de pe chiulasa din unul cu o gaura in unul cu doua, la ulei nu se putea face decat un teu in care sa se infileteze ambele sonde. Asa ceva vreau si eu. 3 teuri cu filete interioaea (2) si unul exterior. Am piesele in masina si pot sa vin sa iti explic. O sa fie nevoie de mine sa iti zic ce si cum. Sa imi dai un mesaj cu nr tau de tel si cu zona unde lucrezi. Nu e nevoie de cine stie ce material ci merge si fier mort. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
serban_pc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 17 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca in sectorul 3, la Diham in spatele benzinariei Petrom, este un atelier de strungarie numit Automecanica, au program pina la 16:00.
|
--------------------
renault
laguna
- B43AHA / B79LUY
1999 - 1,9dti
|
|
autom |
![]()
|
Multumesc Serban.
Apropo , xenoanele de la tine functioneaza ff bine. Multumesc. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:24 |