[VAND] Accesorii Iphone 2G 3G 3GS
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Accesorii Iphone 2G 3G 3GS
astronaut24 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 25 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
astronaut24 |
![]()
|
Detalii Hard Case (carcasa protectoare:
-Carcasa se ataseaza cu usurinta de spatele iphone-ului ,sta fixa ofera un design elegant telefonului. Se poate vedea si din poze ca sunt chiar utilizatorul unei astfel de carcase si chiar as putea spune ca mi-am intretinut telefonul o lunga perioada de timp (datorita acestui tip de carcasa ) De aceea va recomand si voua acest tip de carcasa disponibila pe mai multe culori Pret: 20 lei (pentru hard case) -Detalii Husa Iphone 2G ,3G,3GS -este din piele ecologica are snur care ajuta la scoaterea telefonului din husa Pret: 15 lei (pentru husa) -Detalii Acumulator extern care incarca iphone-u cand ai nevoie de el: -are o capacitate de 1900 MaH -design si finisaj de calitate -ideal pentru calatori -foarte mic Pret: 60 lei (pentru charger ) Detalii folii oglinda: -in 10 zile sosesc Pret: 10 lei (pentru folie oglinda) Contact yahoo messenger : rus_Astronaut sau 0766450684 Bogdan Comenzile se pot da direct pe mail rus_astronaut@yahoo.com mentionand numele ,adresa si numarul de telefon |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
-Carcasa se ataseaza cu usurinta de spatele iphone-ului ,sta fixa ofera un design elegant telefonului. Se poate vedea si din poze ca sunt chiar utilizatorul unei astfel de carcase si chiar as putea spune ca mi-am intretinut telefonul o lunga perioada de timp (datorita acestui tip de carcasa ) De aceea va recomand si voua acest tip de carcasa disponibila pe mai multe culori Pret: 20 lei (pentru hard case) -Detalii Husa Iphone 2G ,3G,3GS -este din piele ecologica are snur care ajuta la scoaterea telefonului din husa Pret: 15 lei (pentru husa) -Detalii Acumulator extern care incarca iphone-u cand ai nevoie de el: -are o capacitate de 1900 MaH -design si finisaj de calitate -ideal pentru calatori -foarte mic Pret: 60 lei (pentru charger ) Detalii folii oglinda: -in 10 zile sosesc Pret: 10 lei (pentru folie oglinda) Contact yahoo messenger : rus_Astronaut sau 0766450684 Bogdan Comenzile se pot da direct pe mail rus_astronaut@yahoo.com mentionand numele ,adresa si numarul de telefon 18 Jun 2010, 20:19: Detalii Hard Case (carcasa protectoare: -Carcasa se ataseaza cu usurinta de spatele iphone-ului ,sta fixa ofera un design elegant telefonului. Se poate vedea si din poze ca sunt chiar utilizatorul unei astfel de carcase si chiar as putea spune ca mi-am intretinut telefonul o lunga perioada de timp (datorita acestui tip de carcasa ) De aceea va recomand si voua acest tip de carcasa disponibila pe mai multe culori Pret: 20 lei (pentru hard case) -Detalii Husa Iphone 2G ,3G,3GS -este din piele ecologica are snur care ajuta la scoaterea telefonului din husa Pret: 15 lei (pentru husa) -Detalii Acumulator extern care incarca iphone-u cand ai nevoie de el: -are o capacitate de 1900 MaH -design si finisaj de calitate -ideal pentru calatori -foarte mic Pret: 60 lei (pentru charger ) Detalii folii oglinda: -in 10 zile sosesc Pret: 10 lei (pentru folie oglinda) Contact yahoo messenger : rus_Astronaut sau 0766450684 Bogdan Comenzile se pot da direct pe mail rus_astronaut@yahoo.com mentionand numele ,adresa si numarul de telefon This post has been edited by astronaut24: 18 Jun 2010, 20:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
-Carcasa se ataseaza cu usurinta de spatele iphone-ului ,sta fixa ofera un design elegant telefonului. Se poate vedea si din poze ca sunt chiar utilizatorul unei astfel de carcase si chiar as putea spune ca mi-am intretinut telefonul o lunga perioada de timp (datorita acestui tip de carcasa ) De aceea va recomand si voua acest tip de carcasa disponibila pe mai multe culori Pret: 20 lei (pentru hard case) -Detalii Husa Iphone 2G ,3G,3GS -este din piele ecologica are snur care ajuta la scoaterea telefonului din husa Pret: 15 lei (pentru husa) -Detalii Acumulator extern care incarca iphone-u cand ai nevoie de el: -are o capacitate de 1900 MaH -design si finisaj de calitate -ideal pentru calatori -foarte mic Pret: 60 lei (pentru charger ) Detalii folii oglinda: -in 10 zile sosesc Pret: 10 lei (pentru folie oglinda) Contact yahoo messenger : rus_Astronaut sau 0766450684 Bogdan Comenzile se pot da direct pe mail rus_astronaut@yahoo.com mentionand numele ,adresa si numarul de telefon |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
etalii Hard Case (carcasa protectoare:
-Carcasa se ataseaza cu usurinta de spatele iphone-ului ,sta fixa ofera un design elegant telefonului. Se poate vedea si din poze ca sunt chiar utilizatorul unei astfel de carcase si chiar as putea spune ca mi-am intretinut telefonul o lunga perioada de timp (datorita acestui tip de carcasa ) De aceea va recomand si voua acest tip de carcasa disponibila pe mai multe culori Pret: 20 lei (pentru hard case) -Detalii Husa Iphone 2G ,3G,3GS -este din piele ecologica are snur care ajuta la scoaterea telefonului din husa Pret: 15 lei (pentru husa) -Detalii Acumulator extern care incarca iphone-u cand ai nevoie de el: -are o capacitate de 1900 MaH -design si finisaj de calitate -ideal pentru calatori -foarte mic Pret: 60 lei (pentru charger ) Detalii folii oglinda: Pret: 10 lei (pentru folie oglinda) Contact yahoo messenger : rus_Astronaut sau 0766450684 Bogdan Comenzile se pot da direct pe mail rus_astronaut@yahoo.com mentionand numele ,adresa si numarul de telefon |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
astronaut24 |
![]()
|
inca valabil
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:01 |