Ceas Laguna II, cum il setez?
![]() ![]() ![]() |
Ceas Laguna II, cum il setez?
mostly_me |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- BV21BUZuka
2004
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.912 Joined: 4 February 09 ![]() |
Butoanele sint situate lateral dreapta nu sub ecran.Daca nu ai asa pune o poza.
De regula apesi pe H si reglezi ora si pe M reglezi minutele. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am postat undeva o problema cu ceasul. Nu-l mai pot regla, in sensul ca degeaba apas in gaurile acelea, efectiv nu se schimba ora sau minutele. Asta doar de ceva timp, deci nu stiu ce ar putea sa aiba.
Ceasul merge, restul afisajului la fel, dar nu`l pot regla. Solutia a afost sa scot siguranta de sub bricheta, la fix 00:00 si asa imi arata ora cum trebuie, dar palpaie.. Deh, romanul.. ![]() Singura observatie e ca la scoaterea sigurantei s-a resetat si codul de la CDplayer, deci aviz celor care incearca metoda. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
mostly_me |
![]()
|
Multumesc de raspuns. M-am uitat dar nimic. Poza nu cred ca e destul de clara. Probabil, s-ar putea sa fie o prostie, dar nu se poate seta din satelitul de comanda de langa volan?
8 Jun 2010, 12:16: Mie mi s-a resetat ceasul ca am ramas fara baterie. La fel, mi-a cerut codul pentru CD player dar ala l-am gasit in cartea de garantii. In cartea "de instructiuni" ![]() This post has been edited by mostly_me: 8 Jun 2010, 12:16 Attached thumbnail(s) P080110_12.380003.JPG ( Size: 497.46k ) Number of downloads: 1379 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV21BUZuka
2004
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.912 Joined: 4 February 09 ![]() |
Poza este ok insa intradevar,nu-s butoane sau orificii de setare.Pune aici date despre masina (an fabricatie,motorizare,tara de provenienta,nivel de echipare) poate primesti raspuns de la cei care au acces la astfel de date.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
mostly_me |
![]()
|
Laguna II fabricata in 2004, 1.9 dci, 120 CP, nivel de echipare: Privilege 1, fabricata in Franta. Multumesc!
8 Jun 2010, 14:39: Dupa lungi cautari pe google ![]() 1. Introdus cartela 2. Oprit CD player astfel incat ecranul sa afiseze numai ora si temperatura 3. Apasat lung pe butonul sus stanga (source) de pe satelitul de comanda pana palpaie ora 4. Din butoanele de volum +/- se seteaza ora 5. Apasat scurt pe butonul sus stanga de pe satelit pana palpaie minutele 6. Idem 4 dar pentru minute 7. Apasat scurt pe acelasi buton sus stanga... Et voila! Rezolvat problema. Multam pentru raspunsuri ![]() This post has been edited by mostly_me: 8 Jun 2010, 14:39 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV21BUZuka
2004
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Explicatia ta merge doar pentru modelele de dupa 2004...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
mister_plus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 December 11 ![]() |
Am patit si eu aceiasi chestie la Laguna din 2001 model cu motor KGOG de 120 cp
Multumesc de rezolvare |
--------------------
Renault
Laguna II
Laguna KC0G
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Pune o poza cu cd playerul
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Cred ca are modelul cu magazie 6cd in bord, sau carminat (navigatie cu display mic). Eu caut sa cumpar un display de acest fel
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Radu Fabian |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 August 17 ![]() |
Salutare, la chestia asta, poate cineva saa ajute cu ondicatii!/instrucțiuni să-mi setez și eu ora?
Va mulțumesc anticipat! ![]() Attached thumbnail(s) 15025116048341604899265.jpg ( Size: 3.89mb ) Number of downloads: 189 |
--------------------
Renault
Laguna2
- Is31sad
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:45 |