senzor usa stanga spate, nu mai apare pe afisaj
![]() ![]() ![]() |
senzor usa stanga spate, nu mai apare pe afisaj
dorind66 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|||
efri2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 09 ![]() |
Scoate becul din lampa si va indica in bord.Eu asa am facut ;daca dai un search ai sa gasesti si explicatia precum si modalitatea de montare a unui led.
|
--------------------
renault
laguna2
2002 privilege
|
|
dorind66 |
![]()
|
Multumesc dar poti fi mai explicit, te rog! Mecanica si problemele tehnice nu sunt punctul meu forte! Multumesc anticipat!
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Se oxideaza contactul din usa.Varianta cea mai simpla este un pic de wd-40 in contactul de la usa( nu trebuie neaparat dar ajuta) si inlocuirea becuilor din usa(cele de martor pt. deschiderea usilor) cu leduri albe sau de care doresti.Merge in 90% din cazuri.La mine sunt schimbate de ceva ani si nu am mai avut probleme.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
dorind66 |
![]()
|
Multumesc VRS80! Te rog, deoarece sunt antimecanica, sa fii mai explicit? Care becuri trebuiesc înlocuite? Acelea de pe partea de jos a portierei, Jumatate roșu, Jumatate alb? Si unde sunt acele contacte? Multumesc anticipat!
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|
fadrianro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 August 10 ![]() |
QUOTE(VRS_80 @ 30 May 2010, 21:59) Se oxideaza contactul din usa.Varianta cea mai simpla este un pic de wd-40 in contactul de la usa( nu trebuie neaparat dar ajuta) si inlocuirea becuilor din usa(cele de martor pt. deschiderea usilor) cu leduri albe sau de care doresti.Merge in 90% din cazuri.La mine sunt schimbate de ceva ani si nu am mai avut probleme. si daca din cand in cand se mai aprind becurile...tot trebuie sa le schimb? |
--------------------
Renault
LAGUNA 2 ph2 - 1,9dCi - 120 CP
- 2005 - Expression
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Normal.
Becul uzeaza contactele. Pune led si rezolvi problema definitiv. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 00:18 |