Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pompa benzina - nu indica nivelul benzinei

dragos_braila
post 25 May 2010, 22:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am si eu o problema cu pompa de benzina la clio3.pompa originala mi-a fost schimbata pentru ca facea un zgomot(asta mi s-a intamplat la 70000km).mi-au pus pompa noua iar dupa vreo 3000km nu mai imi indica cata benzina am(mentionez ca nu am alimentat niciodata cu contactul pus sau cu ea mergand), cu toate ca eu aveam plinul facut.am fost cu ea la service mi-au verificat toate cablajele,mi-au verificat si pompa, au pus-o pe tester toate bune si frumoase.am plecat cu ea multumit ca mi-au facut-o ,dar dupa vreo 2-3000km aceeasi problema(aveam plinul facut dar acul de la benzina era pe rosu).mi-au pus o alta pompa noua si ieri mi s-a intamplat .....minunea.am facut plinul si imi arata ca am jumatate de rezervor de benzina.va rog sa ma ajutati daca stiti despre ce este vorba.mentionez ca sunt din braila dar nu stiu cat de profesionisti sunt cei de la "Service Apan".

--------------------
renault clio3 1.2 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cip31
post 26 May 2010, 10:04
Post #2

Membru

Incearca sa faci o calibrare (resetare) a ceasurilor de la bord.

--------------------
Renault clio symbol 2007 1.5 dci 85 CP 50.000 km
Membru fara probleme, deocamdata!
+
dragos_braila
post 26 May 2010, 10:31
Post #3

Membru incepator

clip31 am facut tot ce era posibil si tot nu merge.mi-au pus si alt tablou de bord si tot asa imi arata.am inteles ca in gura rezervorului tocmai jos este o bile care s-ar fi blocat.stie cineva de ea?si daca da se poate scoate de acolo?va rog sa ma ajutati sad.gif ......

--------------------
renault clio3 1.2 2006
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 08:31
Dacia