capete bara, bucsi, stie cineva magazine...preturi..etc
![]() ![]() ![]() |
capete bara, bucsi, stie cineva magazine...preturi..etc
dorind66 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 5 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2004 EXPRESSION
|
|||
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
Daca am sti si noi de unde esti....probabil ca s-ar gasi colegi care sa te ajute!
plus ca....sunt cativa colegi de forum care vand piese de origine! 23 May 2010, 13:57: scuze...acum am realizat ca ai scris de Serus! greseala mea...teoretic ar trebui sa fii din Bucuresti La intersectia Str.Berzei cu Str.Cobalcescu, chiar in cladirea din colt e o firma care aduce piese fabricate in Germania. Imi scapa numele firmei producatoare. Au preturi ok! Eu am luat pt un Megane tot ce inseamna capete de bara, bucsi, etc de la ei si si-au facut treaba cu trebuie! daca imi aduc aminte numele firmei, revin cu un raspuns! This post has been edited by stanyc2003: 23 May 2010, 12:57 |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Diagnoza asta facuta de serus...mmm..nu prea am incredere in ea. Eu la serus am fost multumit initial dar apoi am inceput sa ma conving cat de habarnisti (sau hoti) sunt. Imi troncanea de mama focului de la bucsile de bara stabilizatoare si ei imi tot schimbau la pivoti bucsi de bascula si alte cele......deja imi pusesera diagnostic pe caseta de directie (care n-avea nimic saraca e ea atunci). Pana cand m-am prins cu ajutorul forumului despre ce e vorba. Tu simti ceva probleme la masina sau pur si simplu ii crezi pe cuvant? Mai ales ca acea diagnoza e gratis....adica un instrument de jegmaneala a celor "plomba" cum spui tu, in sensul ca din zece diagnoze d'astea s-or gasi 5 fraieri care sa puna botu'. Zic io.....
This post has been edited by tibirk: 24 May 2010, 15:35 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 15:48 |