Probleme cu inchiderea, nu mi merge telecomanda
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu inchiderea, nu mi merge telecomanda
SamyDragos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
1.4 / 2009
- IS-07-PBA
|
|||
sindrom |
![]()
|
![]() Ciclist sticlar>Merida 901> Group: Members Posts: 208 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Desfaci cheia, scoti ce e in ea, apoi o sa constati ca s-a dezlipit butonasul de actionare. Il lipesti si e gata cheia.
|
--------------------
Peugeot
206
2002 Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta |
|
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Chiar zielele trecute am patit si eu...Contactul acela e minuscul si trebuie lipit cu creionul de lipit NU cu pistolul sau ciocanul de lipit iar apoi se da si cu niste super glue dar mare atentie sa nu intre in contact pentru ca se blocheaza si toata munca va fi in zadar.Daca nu te descurci pot face foto cu explicatii.
This post has been edited by catuta: 22 May 2010, 10:45 |
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
16v 130CP
- GL 53 ROC Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
ifandrei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 27 May 10 From: Timisoara ![]() |
si eu am avut probleme cu inchiderea...am crezut ca e de la baterie..dar am citit pe aici si nu mi-a mers nic...ce am facut eu: am tinut apasat pe butonul de la cheie si in acelasi timp pe butonul de inchidere din masina aprox 15 sec pana face click...se inchide...si gata..mi-a mers. sper k v-a fost de ajutor.
|
--------------------
Renault
Clio 2 1.6 16v Sport
2001
- TM-66-DEI
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Chestia asta ce reprezinta....un fel de sincronizare, ceva de genul asta ?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(SamyDragos @ 22 May 2010, 00:03) Am un Symbol 1.4/ 16v cumparat din decembrie 2009 are 6500 km si nu se mai deschide din telecomanda. A mai intalnit cineva aceasta problema? Ai masina in garantie, foloseste-te de acest drept. Nu te apuca sa-ti desfaci tu singur cheia, ca poate o strici, problema nefiind neaparat din cheie. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ReiMNs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti / Adjud ![]() |
cum se scoate bateria de la telecomada? cheia am desfacut-o dar cum pot schimba bateria, imi e frica ca se va rupe un piciorus daca incerc sa fortez... idei?
|
--------------------
Renault
Symbol
ian-2008 Music Edition 1.4 8V
- VN--BWE Priveste cerul!
dec 2007 - 5km 2013 - 125000 km |
|
armor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 October 15 ![]() |
QUOTE(catuta @ 22 May 2010, 10:44) Chiar zielele trecute am patit si eu...Contactul acela e minuscul si trebuie lipit cu creionul de lipit NU cu pistolul sau ciocanul de lipit iar apoi se da si cu niste super glue dar mare atentie sa nu intre in contact pentru ca se blocheaza si toata munca va fi in zadar.Daca nu te descurci pot face foto cu explicatii. am patit si eu aceeasi chestie, poti reveni cu poze? multumesc |
--------------------
renault
clio
2001
|
|
armor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 October 15 ![]() |
QUOTE(ifandrei @ 27 May 2010, 09:06) si eu am avut probleme cu inchiderea...am crezut ca e de la baterie..dar am citit pe aici si nu mi-a mers nic...ce am facut eu: am tinut apasat pe butonul de la cheie si in acelasi timp pe butonul de inchidere din masina aprox 15 sec pana face click...se inchide...si gata..mi-a mers. sper k v-a fost de ajutor. a mers!! multumesc ifandrei:) |
--------------------
renault
clio
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:30 |