Caroserie Twingo !
![]() ![]() ![]() |
Caroserie Twingo !
Ryco1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Ryco1.
Sa vorbit si sa rasvorbit pe forum aceste subiecte. Iarasi te apuci sa vorbesti chestii care sunt discutate si rasdiscutate pe forum, de dragul inceperii unui nou topic. Deci daca ai masina facuta DUPA 2000 NU O SA VEZI PIC DE RUGINA PE CAROSERIE. De ce? Pentru ca este GALVANIZATA caroseria. Am avut portiune de caroserie (cam 5 cm patrati) efectiv curatata de vopsea pana la tabla - fara nimic pe ea, ce a stat 2 ani in apa, ploaie, jeg intemperii..si dupa curatare...NIMIC intacta. Intreaba si tu alti posesori de Twingo facute dupa 2000 si o sa te convingi. Am spus caroserie. Ca mai sunt alte elemente ce ruginesc - jantele de tabla, anumite suruburi de prindere, niste tablite pe ici si colo care prind tobe si alte chestii (chestii ce nu fac parte din tabla masini propriu-zisa) e alta treaba. Daca intentionezi sa cumperi o conserva de peste 10 ani este alta treaba - sa te asteapti si sa te pregatesti moral si la alte probleme pe langa caroserie. Pana una alta, de ce nu-ti iei odata masina aia si vezi ce si cum. Cred ca ai dobandit indeajuns de multe cunostinte cat sa-ti iei ceva chiar bun dupa dorintele tale. This post has been edited by bubu782001: 19 May 2010, 22:43 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Din informatiile care le detin eu ,nu este vorba de nici o tabla galvanizata pe Twingo.
![]() Tu de unde detii aceste informatii ? This post has been edited by Ryco1: 20 May 2010, 08:10 |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
bubu782001 |
![]()
|
No comment. Nu se merita.
PS astept BAN/WARN sau alte chestii de "intimidare" a multimii. This post has been edited by bubu782001: 21 May 2010, 09:24 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
Ryco1 |
![]()
|
Multumesc BUBU,esti o enciclopedie in materie de TWINGO
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
cipikao |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 24 September 09 ![]() |
Ryco1 a mea e din "96 si nu are pic de rugina pe ea. Am putea fi acuzati de subiectivism dar aceste masinute chiar au rezistat foarte bine in timp.
Mai vad si eu cate una pe net cu rugina pe ea pe ici pe colo dar sincer nu stiu cum au ajuns asa doar daca au stat multi ani nemiscate sau daca au fost accidentate iar lovitura a fost tratata superficial.IMG_0075.JPG ( Size: 3.59mb ) Number of downloads: 340 |
--------------------
renault
twingo C06
07/1996
|
|
Ryco1 |
![]()
|
Intradevar din 96 pana acum nu multe masini mai arata OK !
Am vazut la aceasta vechime Opeluri si VW care aveau destula rugina. |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Acolo este foarte putina rugina si pare a fi de suprafata (binenteles ca ai putea sa ai mai multa sub antifonul ala).
|
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 19:52 |