Nivel lichid de racire, sub minim
![]() ![]() ![]() |
Nivel lichid de racire, sub minim
B-07-UWA |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2009/Dynamique
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Glaceol RX tip D
Nu completa cu altceva, caci antigelul necorespunzator poate strica pompa de apa. |
--------------------
.
.
.
|
|
B-07-UWA |
![]()
|
Pei tocmai daia am si intrebat,ca nu vreau sa fac vreo balarie, ai idee cam prin ce magazine se gaseste? Multumesc anticipat
Am gasit ceva da asta e original renault, pe care cred ca-l gasesc numai la reprezentanta This post has been edited by B-07-UWA: 17 May 2010, 22:52 Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 78.08k ) Number of downloads: 679 |
--------------------
Renault
Megane III
2009/Dynamique
|
|
redpipe74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 28 July 09 ![]() |
QUOTE(B-07-UWA @ 17 May 2010, 22:39) Pei tocmai daia am si intrebat,ca nu vreau sa fac vreo balarie, ai idee cam prin ce magazine se gaseste? Multumesc anticipat Am gasit ceva da asta e original renault, pe care cred ca-l gasesc numai la reprezentanta PE primul il gasesti numai la renault,si e made in Belgia,mie la revizie mi au complectat cu unul de culoare portocalie ,normal el fiind galben-verzui,si aveam bidonul in portbagaj,parca am dat 20 lei pe 1l. |
--------------------
renault
megane 3
2009
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Completeaza cu apa distilata. Oricum ce ai inauntru este un mix 50/50 de apa distilata si antigel care probabil tine -25grade, nu schimbi mare lucru daca schimbi mixul la ~55/45. Daca iti pierde in continuare, incepi sa te ingrijorezi si o cauti de scurgeri.
This post has been edited by EvilOne: 22 May 2010, 21:24 |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
Glaceol RX tip D
este bun cum spune si colegulLaurentiu, eu am luat si unul Dacia care e asemanator si la ambalaj, dare vpeste 200 mii litrul NU completa cu apa distilata decat daca a scazut foarte mult sub minim adica abia se vede si nu ai la indemana antigelul. Sila service ei completeaza numai cu antigel Lichidul eu il completez si la 3 luni am doar 30 000 la un clio |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
B-07-UWA |
![]()
|
Multumesc mult de pareri, nivelul nu este cu mult sub minim,mai astept inca 2 saptamanii pana ma duc la revizie, si-asa merg distante scurte cu masina.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009/Dynamique
|
|
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
masina fiind in garantie,nu trebuie sa faci tu completari(ulei,antigel,etc.)...du-te la reprezentanta...iti vor face ei completarea gratis dupa ce in prealabil vor incerca sa afle de ce a scazut nivelul...s-ar putea sa ai pierderi sau orice altceva...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am si eu o intrebare.
Am completat lichidul de racire si din greseala am trecut putin peste MAX. cand am turnat. Are ceva ? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:51 |