Pt. drumuri mai bune, ....
![]() ![]() ![]() |
Pt. drumuri mai bune, ....
geomvp2nite |
![]() ![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|||
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Am trecut o singura data, asta iarna, (nefiind din Buc) si mi-a ajuns!
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
cand vad link-ul ala cu cancan...dau X...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu's mare fan, linkul l-am primit de la cineva din domeniu auto
![]() nu cred insa ca se va realiza nimic cu aceasta, insa speranta moare ultima(la romani moare sigur) ![]() |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sa imi spuna si mie cineva cam cate petitii online au ajuns sa fie bagate in seama?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
0 (Zero) petitii.
Bd. Aviatorilor e oricum programat sa fie asfaltat, cine a facut petitia a stiut asta si probabil vrea sa isi asume meritul. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
voi inca mai faceti petitii online ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:38 |