Troscanit la bracarea pe loc
![]() ![]() ![]() |
Troscanit la bracarea pe loc
greeneyes85 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
- B-47-HKF
2002/1.9 dCi Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|||
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
eu am aceeasi problema si troscanitul se aude aproape de maxim cand virez volanul
3 May 2010, 20:28: eu am aceeasi problema si troscanitul se aude aproape de maxim cand virez volanul si eu caut raspuns This post has been edited by puitzimd: 3 May 2010, 20:28 |
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
@puitzimd: Cam la fel si la mine. Tu ai schimbat ceva de cand a aparut respectivul zgomot?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
- B-47-HKF
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
zgomotul este produs de arc din cauza ca rulmentul merge greu fiindca s-a umplut de mizerie si nu se mai invarte usor. chiar daca ii schimbi, nu dupa mult timp apar problemele. nu am incercat cu rulmenti originali...ma streseaza si pe mine zgomotul acesta.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Rulmentii din capu; telescopului poate fi o cauza
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
.... s-a mai discutat la un moment dat si faptul ca arcul "sare" de pe locul lui si trebuie invartit la locul lui. Am patit si eu asa si dupa vreo cateva gropi luate obligatoriu si neintentionat nu mai face ... deci verificati daca arcul este pe "pozitie".
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca arcul sare si daca rulmentul nu se mai invarte deci cand virezi amortizorul misca flansa de jos (suportul arcului) in loc sa stea pe loc. Nu mai lucreaza rulmentii... Apropo...are cineva acei rulmenti originali cumparati de la renault? Are probleme de genul asta? Acesti rulmenti se distrug umplandu-se cu mizerie inainte sa se uzeze si sa aiba joc ceea ce mi se pare aberant.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
eu am cumparat pe original rulmenti acuma 1 an si nu am nici o problema.....asta dupa ce am schimbat 3 seturi de rulmenti aftermark.....eu zic sa nu va zgarciti pt 100de lei in plus.
|
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
- TM 30 DAS
2003 azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
Citisem intr-un topic in care s-a mai prezentat solutia asta (din ce am citit eu pe acolo zgomotul aparea in alte situatii) si folosise rulmenti de supernova. A mai folosit cineva rulment de supernova?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
- B-47-HKF
|
|
bestyuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 28 February 10 From: Gorj ![]() |
poate sa fie si de la bucsile de pe bascula
si la mine se auzea un troncanit cind puneam frina cu rotile virate pina am pus pe cineva sa se uite sub masina cind pun frina si s-a vazut cum se deplasa bratu din bucsi dupa ce l-am schimbat nu mai am probleme |
--------------------
Renault
Megane Clasic , Laguna 3
- Gj 06 FYD GJ 42 PRV
2000 1.6e+instalatie euro2 gpl , 2011 1.5 dci
|
|
tykazs |
![]()
|
Aurel Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 09 From: Bucuresti ![]() |
rulmentii astia, nu se pot reconditiona cat de cat prin curatare si ungere? nu am desfacut niciodata insa trebuie sa fac aceasta operatiune deoarece de un timp am si eu acest zgomot deranjant.
|
--------------------
Renault Megane
1.4 RL
- NT07BHH
Hatchback 1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 17:29 |