masca motor prindere cu surub, masca motor
![]() ![]() ![]() |
masca motor prindere cu surub, masca motor
domnuprofesor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 13 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1, 1.9 dCI
2002, Expression
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu exact despre ce masca vobesti. Daca e vorba de cea argintie, de plastic, de pe motor, la motorul 1.6 16v se prinde in 4 cleme de otel, 2 pe verticala, 2 pe orizontala. Eu le-am cumparat recent de la Reprezentanta, cu vreo 75 de lei.
Pune poze. This post has been edited by Dodone: 28 Apr 2010, 19:17 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
O fi uitat sa specifice ca e diesel.
@domnuprofesor: cauta la dezmembrari sau mergi la renault si intrebi. Am avut si eu doar 2 suruburi prinse si acum 2 sapt l-am pus si pe al 3lea dar nu simt asa mare diferenta, nu e mai linistit ca inainte. |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
domnuprofesor, si eu am pierdut piulitele originale dar am folosit piulite standard, hexagonale si i-si fac treaba. Capacul din plastic gri este prins de carcasa filtrului de aer care la randul lui este prins de motor prin intermediul unor bucse (cam vai de ele...) Daca e distrusa "urechiusa" de plastic, se poate reface dintr-un cornier finut.
This post has been edited by radunre: 28 Apr 2010, 20:25 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
domnuprofesor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 13 May 08 ![]() |
merci radu, este exact piesa de care vorbesti, adica carcasa filtrului de aer.
Azi ma interesez la mai multe service-uri sa vad la ce preturi gasesc si revin cu detalii. |
--------------------
Renault
Megane 1, 1.9 dCI
2002, Expression
|
|
dodyalfaed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 January 10 ![]() |
Salut, asa am patit si eu. S-au rupt urechile de prindere ale capacului filtrului de aer si nu mai statea suspendat, iar in timp, datorita temperaturilor mari la motor au imbatrinit si cele 2 "chestii" de cauciuc de sub carcasa fitrului de aer care apsa direct pe firele de la injectoare....si de aici au inceput alte nebunii.
In fine. Am cautat sa cumpar carcasa filtrului de aer. Nou costa 350 RON, dar am luat unul SH cu 50 RON. Intr-o zi, nu am avut ce face si am reparat toate urchile de prindere de la vechiul capac. A iesit mai ceva ca nou, acum e de vanzare. |
--------------------
Renault
Megane 1 ph. 2
- IL 01 DDC
2002, classic, 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:54 |