Starea drumurilor in Romania, Am nevoie de cateva informatii, va rog
![]() ![]() ![]() |
Starea drumurilor in Romania, Am nevoie de cateva informatii, va rog
aditza26 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2004
|
|||
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Gheorghieni - Bicaz, acum o luna, destul de prost in special la iesirea din Gheorghieni spre Lacu Rosu, Bicaz - Piatra Neamt fara gropi azi.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca vrei sa mergi blana si sa ajugi repede si sa ai drum bun ia-o pe urziceni - buzau - focsani- bacau - piatra
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
aditza26 |
![]()
|
L!nuX, pe drumul pe care l-ai amintit tu am sa ma intorc duminica noapte. Daca tot am ocazia sa urc ziua vreau sa vad muntii.
pcs Multumesc. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2004
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
iti recomand la intrarea in Brasov sa o iei pe soseaua de centura, adica la pod la intrare in Brasov (Darste) urci si de coborat, cobori spre dreapta, ca daca intrii prin oras risti vreun radar surpriza!
vezi ca pe soseaua de centura limita de viteza e 70 km/h, mai pun si pe acolo flacaii radarul, cat despre drumul Brasov Sfantu Gheorghe e ok, insa e din placi de beton, nu e asfalt ca pe Bv - Buc, deci merge dar o sa trepideze un pic masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
sedan
- BV-10-CDA
|
|
aditza26 |
![]()
|
Multumesc mult pentru ajutor. Am sa ma folosesc de un GPS in drumul meu.
ciprianaldeabv, Autostrada Soarelui are o portiune (Centrura Bucuresti - Fundulea) cu placi de beton, stiu cum este. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:15 |