prezentarea casei
![]() ![]() ![]() |
prezentarea casei
tdan08 |
![]() ![]()
|
||
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
|
||
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
avea frigiderul in camera lui
![]() si doamne ce casa...pic de ordine nu aveau ![]() ![]() se mai si plimba cu laptop-ul prin casa pentru a-si filma minunatia de casa |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.309 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu s-a gandit nimeni macar pentru o clipa ca tipul e tacanit? Eventual cu acte?
Recunosc, am ras si eu da' la final parca iti vine sa plangi. Si lasati dracu' frigideru', ca nu cred ca avea loc de el in bucataria aia minuscula, aia e ultima problema a lui/lor, ca e frigideru' in dormitor. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Bai mie mi se pare cam trist.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
nu am sunet.....dar oricum imi pare rau de ei!
![]() aaaa acum cu sunet as putea spune ca doru e cam retard saracul! This post has been edited by adită: 21 Apr 2010, 19:49 |
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mie mi se pare foarte trist, cutia aia de chibrite se vrea apartament?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' comunistii au construit si altceva in afara de cutii de chibrituri?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
asa e. pt cutia de chibrituri nu putem sa il invinovatim pe tip. putem doar pt dezordine, prostie, multa prostie, ca in loc sa isi cumpere ceva pt casa ca se vede ca sunt vai de capul lor, i-a trebuit laptop cu web si microfon incorporat.
This post has been edited by tdan08: 21 Apr 2010, 20:16 |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu stiu sigur ca da. Depinde de destinatar, sunt cutiile de chibrituri in blocuri inghesuite pentru taranii adusi la oras, si blocuri cu apartamente mari si frumoase pentru categoriile favorizate.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Merced |
![]()
|
Cam tarziu ce-i drept.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Cu siguranta acest personaj are probleme mentale. Nu radeti, bucurati-va ca nu sunteti in pielea lui.
This post has been edited by biscu: 21 Apr 2010, 20:45 |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
dupa cum arata asta e apartament de 3 camere din drumul taberei...
cel mai trist apartament, defapt camera, vazut(a) de mine era la republica... per total era mai mica decat sufrageria din ap. meu... si cand ma gandesc ca altii isi construiesc vile mai mari decat 3 blocuri la un loc... ( "cribs" )... ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
argon |
![]()
|
si era sa uit...lustrele alea cu basoreleieful si stalactitele din jurul lor sunt modul in care taranu' adus la oras si-a marcat locul.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Merced |
![]()
|
Alea asa se puneau pe vremea aia la lustre, nu te mai caca pe tine, ca poate ai avut si tu pe unde ai mai stat. Vezi ca intr-o perioada isi puneau chiar aia care-si permiteau, si "taranii" nu.
![]() Ma unii exagereaza, daca tot am dat-o la discutii despre case. Da-le dracu' de case. O familie sa zicem normala, patru persoane, doi parinti doi copii, n-au in mod normal nevoie de mai mult de 120, hai 150mp. Ca ei isi fac etaje peste etaje si 5-600mp suprafata locuibila, e doar problema lor. This post has been edited by Merced: 21 Apr 2010, 20:53 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
casa de care vorbeam eu avea intre 10 si maxim 14 mp... si din cate am vazut afara erau familii intregi... ma rog... in parcare numai bmw-uri si mercedesuri... chiar si asa mi se pare imposibil de locuit in asa ceva :|
ca sa fiu ontopic: nu mi se pare prea funny filmuletul ... ci chiar trist. This post has been edited by rtBK: 21 Apr 2010, 20:55 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
argon |
![]()
|
merced are lustre d'alea
![]() ![]() ![]() eu nu am avut niciodata asa ceva, si nici o ruda de-a mea pana la gradul 7. De fapt in zona de vest a tarii nu a prea am vazut asa ceva la oras. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Merced |
![]()
|
Lustre n-am, am avut "tigai" d-alea ornamentale.
Le-am dat jos pe toate asta vara cand am zugravit. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
faci si un filmulet?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Merced |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Apr 2010, 21:43) eu stiu sigur ca da. Depinde de destinatar, sunt cutiile de chibrituri in blocuri inghesuite pentru taranii adusi la oras, si blocuri cu apartamente mari si frumoase pentru categoriile favorizate. Acum nu stiu cum e prin alte parti insa eu cat m-am plimbat prin Buc am vazut 90% cutii de chibrituri (exclud la blocurile nou construite). Asa ca nu ma surprinde ca cutia aia e un apartament. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
argon |
![]()
|
eu am vazut prin drumul taberei niste blocuri cu apartamente mari, cu garaje, tot de pe vremea lui Ceausescu.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Merced |
![]()
|
Mari ca numar de camere poate. Si garaje, garaje d-alea facute pe spatiu public care s-au daramat.
Presupun ca la alea te referi, daca nu, zi strada exacta, zona, un reper ceva, ca Drumul Taberei e zona pe care o cunosc cel mai bine din "minunata" capitala. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Merced, stai potolit, ca-s si blocuri cu garaj la parter in Drumul Taberei. Mergi si tu pe Parva un pic.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu stau in zona si stiu ca sunt multe blocuri cu apartamente foarte mari si cu apartamente foarte mici,ba chiar si blocuri cu garsoniere.
Sunt si blocurile alea cu 4 etaje care au 4 apartamente pe etaj si la ultimul etaj sunt doar 2 apartamente care au 4 camere... |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
si`a facut rate pe 5 ani si`a luat laptop. daca chiar nu e la misto mi-e mila de respectivul, si asta din punct de vedere psihic..... d.p.d.v al apartamentului macar are unde sa stea....
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Trist...
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
argon |
![]()
|
nu stiu de ce am impresia ca ratatii aia doi de la Zu se inspira de aici.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
rtBK |
![]()
|
si nu numai... am observat chestia asta si pe la "bloggeri"
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 06:41 |