martor motorina
![]() ![]() ![]() |
martor motorina
kenvelo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
- SM 87 MRS
2001 dti
|
|||
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
salut
la mine cand imi ajunge acul pe rosu mai merg aproape 100 de km pana se aprinde becul, iar dupa ce se aprinde becul cel mai mult am mers 80 de km .Cineva mi a spus ca dupa ce se aprinde becul mai am cam 7 litri de motorina |
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
vezi ca trebuie sa mai ai de facut cam 80-100 d ekm si atunci se aprinde dupa ce liniuta ajunge aproape sub zona rosie
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Poti sa vezi cati litri de motorina mai ai in rezervor , intra in mod test cu calculatorul si apoi apesi pana iti arata si aceasta informatie.
( tii apasat butonul de calculator si pui contactul .... o sa inceapa sa se miste acele cesurilor ... apesi si una din informatii este cat mai ai in rezervor ....ca sa iesi iei contactul ) BAFTA Ar trebui sa mai ai 6-7 litri cand se aprinde becul ...... |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
bogmancc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 March 10 From: constanta ![]() |
mai am cam 80-90km de la aprinderea martorului
|
--------------------
renault
megane 1
2002 1.9dti 98cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:12 |