Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Info Reglare Tacheti, Motor 1.6 8v

aquabluedod
post 20 Apr 2010, 08:50
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Va salut,imi poate spune cineva ordinea si distantele la reglajul de tacheti la admisie si evacuare pt Megane an 2000 motor 1.6 8v Model : KA0F05 ?

Am cautat in functia Search si nu am gasit nimic referitor la reglaj tacheti pt modelul meu de motor.

--------------------
Renault Talisman 2017 1.6 dCi 130 HP Intens - B 918 NDD
Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionutt daniel
post 20 Apr 2010, 11:30
Post #2

Membru autentic

From: Giurgiu

La Solenza se recomanda de manualul de service 0,10 pentru admisie si 0,25 pentru evacuare. Tinand cont ca motorul tau este aproximativ identic, mai putin capacitatea cilindrica, poti face aceleasi reglaje. Atentie! Reglajul se face cu motorul rece!

--------------------
renault espace 2.2 - bulgariax4
+
aquabluedod
post 20 Apr 2010, 19:00
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Multumesc pt raspuns,am cautat si eu si am gasit aceleasi dimensiuni dar pe megane hatchback din `99.
Am fost azi la Autocobalcescu si mi-au spus ca ei nu fac reglaje la tacheti pt ca pe acest model de masina sunt 2 tipuri de tacheti ,unii reglabili ,unii care nu se regleaza si ca nu pot da garantie pe asa ceva deoarece nu sunt siguri de reusita lucrarii.......
Am ramas mut.............
Parerea mea este ca fug de responsabilitate ,asa ceva intr-o reprezentanta auto (service) care pretinde ca este printre cele mai bune nu este posibil.....oricat de intelegator poti fi.....

--------------------
Renault Talisman 2017 1.6 dCi 130 HP Intens - B 918 NDD
Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
+
ionutt daniel
post 21 Apr 2010, 10:30
Post #4

Membru autentic

From: Giurgiu

Daca nu sunt hidraulici, se regleaza. Chiar si cei cu pastile, gen vw/audi model mai vechi se regleaza prin schimbarea pastilelor cu altele de alte dimensiuni. Daca e acelasi motor ca la Solenza, doar ca de 1.6, si vrei sa faci un drum pana la Giurgiu te pot ajuta eu. Am si lere si sculele necesare, problema va fi ca trebuie sa stam sa se raceasca motorul.

--------------------
renault espace 2.2 - bulgariax4
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 07:39
Dacia