Info Reglare Tacheti, Motor 1.6 8v
![]() ![]() ![]() |
Info Reglare Tacheti, Motor 1.6 8v
aquabluedod |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 15 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.6 dCi 130 HP Intens
- B 918 NDD Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
|
|||
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
La Solenza se recomanda de manualul de service 0,10 pentru admisie si 0,25 pentru evacuare. Tinand cont ca motorul tau este aproximativ identic, mai putin capacitatea cilindrica, poti face aceleasi reglaje. Atentie! Reglajul se face cu motorul rece!
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
aquabluedod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 15 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt raspuns,am cautat si eu si am gasit aceleasi dimensiuni dar pe megane hatchback din `99.
Am fost azi la Autocobalcescu si mi-au spus ca ei nu fac reglaje la tacheti pt ca pe acest model de masina sunt 2 tipuri de tacheti ,unii reglabili ,unii care nu se regleaza si ca nu pot da garantie pe asa ceva deoarece nu sunt siguri de reusita lucrarii....... Am ramas mut............. Parerea mea este ca fug de responsabilitate ,asa ceva intr-o reprezentanta auto (service) care pretinde ca este printre cele mai bune nu este posibil.....oricat de intelegator poti fi..... |
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.6 dCi 130 HP Intens
- B 918 NDD Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Daca nu sunt hidraulici, se regleaza. Chiar si cei cu pastile, gen vw/audi model mai vechi se regleaza prin schimbarea pastilelor cu altele de alte dimensiuni. Daca e acelasi motor ca la Solenza, doar ca de 1.6, si vrei sa faci un drum pana la Giurgiu te pot ajuta eu. Am si lere si sculele necesare, problema va fi ca trebuie sa stam sa se raceasca motorul.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:39 |