Becuri consola centrala - Scenic 1
![]() ![]() ![]() |
Becuri consola centrala - Scenic 1
index_vl |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic
- vl-06-xjf
1997 1.6e
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
index_vl |
![]() ![]()
|
Merci frumos si scuze ca nu am raspuns pana acum, dar abia ieri m-am apucat de treaba. Am reusit sa scot usor consola si sa inlocuiesc becurile. M-am chinuit foarte mult la bricheta si mai apoi sa ii dau de cap becului de la reglajul farurilor.
In cele din urma le-am inlocuit, dar cand a venit seara am realizat ca nu mai aveam lumina la ceasurile din bord...am verificat mai toate sigurantele si nimic. Mergand prin sibiu...la semafor imi face un tip un semn...si imi zice ca nu imi functioneaza pozitia stanga spate...am verificat si in fata si toata problema era de la siguranta de la pozitii stanga. Acum am lumini ![]() Cine ma poate instrui cum sa fac la butoanele geamurilor? Le-am desfacut.....aproape de tot si nu pot sa imi dau seama cum sa dau de bec/led... Merci inca odata. |
--------------------
Renault
Megane Scenic
- vl-06-xjf
1997 1.6e
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
![]() becu e sub plasticul portocaliu |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
index_vl |
![]()
|
Ok, merci, dar poti fi, te rog, putin mai explicit? Ce plastic? Unde? Cum?
![]() Merci |
--------------------
Renault
Megane Scenic
- vl-06-xjf
1997 1.6e
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
gasesti aici o explicatie destul de clara pt. operatiunile de schimbare a becurilor din interior: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=107...dpost&p=1315829
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
index_vl |
![]()
|
Merci frumos...O sa ma uit maine pe lumina si revin. Apropo...la butonul pentru blocarea usilor, exista bec?! Nu de alta, dar nu am
![]() Merci inca odata. O seara placuta |
--------------------
Renault
Megane Scenic
- vl-06-xjf
1997 1.6e
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Apropos...
Ai citit si tu asta ?Cred ca-ti prindea bine la inlocuirea becului scrumierei ![]() Cauta-le ! http://www.reno.ro/index.php?showtopic=166891&hl= This post has been edited by jas2: 23 Apr 2010, 05:47 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 19:11 |