un scartait ciudat!, scartait ciudat pe fata....
![]() ![]() ![]() |
un scartait ciudat!, scartait ciudat pe fata....
fazer |
![]()
|
||
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|||
cezarium |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 27 November 07 From: ploiesti ![]() |
verifica capetele de bara, bieletele antiruliu si bucsele de la bara stabilizatoare. zgomotul vine de la o bucsa.
|
--------------------
Nissan
Patrol GR Y60 2.8TD 116cp TractoRila
1993 Renault Laguna 1.9dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu cred ca e de la pivoti.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Si eu cred ca-i de la pivoti. Umple o seringa cu ulei si injecteaza-le prin burdufuri. Bineinteles ca solutia este inlocuirea lor dar poti face asta ca sa te convingi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
googlede |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 28 February 10 From: Hunedoara ![]() |
eu nu cred ca e de la bucse s-au pivoti , la mine a fost talerul de sarcina . au fost aceleasi simptome.
merci |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Autentique
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Va multumesc frumos de sfaturi.....dar sa o ia naiba de treaba ca nu bate nimic ,nici cand trec prin gropi,nici pe piatra cubica ,nici drum de tara ,am suspendat o ,am tras de roti vertical si orizontal....NU MISCA nici de a naibii, e teapana dar ......scart,scart exista....am mai avut o belea de asta la un NISSAN mai vechi si nu i am dat de cap ...doar am vandut o....rezolvat problema cu ea !!!ceea ce nu am de gand cu lagunica... mentionez ca am schimbat recent pe spate bucsi punte ,alea cu belea, si telescoape noi BOGE.DRIVE SAFE! GOOGLEDE cum arata smecheria aia Taler de sarcina???!!!AGAIN, DRIVE SAFE!
16 Apr 2010, 21:33: QUOTE(matrix67b @ 16 Apr 2010, 17:41) Si eu cred ca-i de la pivoti. Umple o seringa cu ulei si injecteaza-le prin burdufuri. Bineinteles ca solutia este inlocuirea lor dar poti face asta ca sa te convingi. O sa fac si treaba asta ....Multumesc! This post has been edited by fazer: 16 Apr 2010, 21:33 |
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
in cea mai mare parte este de la bucsele de la bara stabilizatoare
am observat treaba asta la foarte multe masini si nu numai la renault |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
fazer |
![]()
|
Am bagat ulei cu seringa ....m am uitat la bucsi la bara stabilizatoare sunt sssuper ok,am intrat iarasi cu ea prin hartoape, asa nu bate nimic ....dar tot scart,scart cand o balansez cu mainile pe fata si cand bruschez acceleratia.....ce dracu o fi nu mai stiu dar e tare enervant....DRIVE SAFE!
|
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
fazer |
![]()
|
Mai astept pareri.....!!!
|
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Bucsi bara stabilizatoare clar...chiar daca arata bine.Baga ulei sau spray degripant pe ele si pe langa.Fac asta cam din sase in sase luni si nu am probleme si nici nu le-am shimbat pt. ca se gasesc greu.(renault le vinde impreuna cu bara stabilizatoare).
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
QUOTE(VRS_80 @ 19 Apr 2010, 20:07) Cauta Meyle http://www.euroricambi.ro/ ca au un pret rezonabil (cam 37lei/ buc). Eu le-am schimbat de curand si am avut grija sa le ung inainte de a le monta. Cele vechi nu mi-au scartait niciodata. PS: prietena ta, cea din avatar, le face proba? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pt. link...si par a avea preturi bune, aviz amatorilor.PS: da, si ea ajuta la probe cu ceva timp in urma dar mi-a devenit nevasta...asa ca pt. teste caut alte "balasturi"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
matrix67b |
![]()
|
QUOTE(VRS_80 @ 19 Apr 2010, 21:06) Mersi pt. link...si par a avea preturi bune, aviz amatorilor.PS: da, si ea ajuta la probe cu ceva timp in urma dar mi-a devenit nevasta...asa ca pt. teste caut alte "balasturi" ![]() Felicitari pentru alegere!! Fazer, nu ti-e clara sugestia? This post has been edited by matrix67b: 19 Apr 2010, 20:16 |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
fazer |
![]()
|
Asa o sa fac cum ziceti voi.....acu e clar matrix67b.Va multumesc tuturor!!!DRIVE SAFE!
|
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
la mine scartaia un cap de bara ........burduful era rupt si a intrat apa,praf.....
verifica si aparatorile termice de sub masina Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
fazer |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
Bitza_nsc |
![]()
|
![]() Green Laguna Group: Members Posts: 102 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
salutare, am intrat si eu pe siteul de mai sus , dar sincer, nu nteleg unele chestii: nu scrie pt ce masina sunt piesele , nu am gasit bucse pt laguna 2, nu au niciun fel de selectie in fucntie de marca masinii tale. Poate ma ajuta cineva! Multumesc!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- HD 88 B T Z
An 05/2001 1.8 cmc 16V Dynamique
|
|
matrix67b |
![]()
|
Cel mai bine este sa-i suni. Vezi ca nu lucreaza cu persoane fizice dar poti sa-i intrebi de un colaborator de-al lor din Timisoara si faci comanda acolo.
This post has been edited by matrix67b: 30 Apr 2010, 14:48 |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Beleaua dracu cu scartaiturile astea. Sesisez si eu un scartait dar se manifesta diferit, il aud doar in mers la viteza mica daca deschid geamul, iar daca franez usor se reduce scartaitul. Banuiesc ca e ceva pe la placute, m-am uitat, dar nu gasesc nimic. Placutele sunt la jumatate si sunt Ate.
This post has been edited by ovidy: 30 Apr 2010, 19:35 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
tobyta |
![]()
|
tobyta Group: Members Posts: 33 Joined: 24 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Recent am observat si eu un scartait in partea din fata. Se aude foarte puternic atunci cand trec peste ''jump-arurile'' montate de primarie inaintea trecerilor de pietoni. Cand masina stationeaza si faci apesi pe fata sau spate, ca si cum ai verifica amortizoare, nu se aude nimic. La gropi la fel, nu se aude nici un scartait... Insa cand trec peste acele denivelari de cauciuc, se aude un scartait foarte puternic....Aveti idee de la ce poate fi? Multumesc, |
--------------------
laguna2
.1.8i 16V
- .
2001 Laguna2 1.8i 16V 2001 Dinamique
|
|
fazer |
![]()
|
Am schimbat PIVOTII....gata cu scartaitul...nu pareau uzati dar cand sunt pe duca asa fac...scart,scart...Bafta!!!
|
--------------------
Renault Megane
- De ...TM.
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
ovidy- etrierul ruginit nu mai lasa arcul sa retraga placuta de frana de pe disc si in timp omori si discul si placuta.Trebuie schimbate garniturile la etrier ,asta daca nu e ruginit rau ,daca e ruginit tare pistonul... schimbi trierul
|
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
2001 1,9 dci Dinamique 88kw
|
|
gAnY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 6 February 10 From: Paris ![]() |
Salut!
Recent am observat si eu un scartait in partea din fata. Se aude foarte puternic atunci cand trec peste ''jump-arurile'' montate de primarie inaintea trecerilor de pietoni. Cand masina stationeaza si faci apesi pe fata sau spate, ca si cum ai verifica amortizoare, nu se aude nimic. La gropi la fel, nu se aude nici un scartait... Insa cand trec peste acele denivelari de cauciuc, se aude un scartait foarte puternic....Aveti idee de la ce poate fi? Multumesc, ------------------------- Subscriu, am aceiasi problemã.. Deci bucsile bara stabilizatoare? Ah, si o micà adàugare, nu incepe sà scârtâie decât dupà o perioadà anume, când se incàlzeste motoru.. This post has been edited by gAnY: 5 Apr 2011, 21:22 |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dCI 180 GT 4Control
2008 Renault Laguna II 1.9 dCI 120
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Aceeasi problema cu scartaitul o am si eu pe fata- partea stanga.Voi cum ati rezolvat pana la urma?
La mine scartaie ingrozitor, daca apas pe capota pe partea stanga, la fel scartaie. Am schimbat recent capetele de bara si am facut geometria si nu pare sa aiba vrun joc roata din stanga, in schimb scartaie de mi-e rusine pe drum si mai ales cand rotesc de volan. This post has been edited by ady_vasiloiu: 5 Aug 2014, 12:56 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
ady...cand ai schimbat capeti de bara, ce au zis mecanici de pivoti?
Si mie imi scartaia la un moment dat si era de la un pivot. Verifica pivoti si rulmenti de presiune de la amortizoare. (aia nu scartaie doar huruie) din cate stiu eu. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Cred ca scartie de la pivoti !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Pivotul de pe partea dreapta e NOU, l-am schimbat acu 1 luna- e TRW.Am cumparat un pivot si pentru partea stanga(pe care inca nu l-am schimbat) dar am ridicat masina pe cric si nu am joc mai deloc...daca trag de roata, mai degraba am joc cand tin mainile la orizontala si nu la verticala cum ar fi la pivot.O sa schimb si pivotul zilele astea.Aveti idee daca bieleta de directie ar putea scartai atat de rau?sau bucsele de la bara stabilizatoare?
This post has been edited by ady_vasiloiu: 5 Aug 2014, 13:22 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
si la mine tot de la pivot scartia
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
Am fost la farmacie si am cumparat o seringa (50 bani
![]() Multumesc! |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 13:38 |