Carte service, istoric service
![]() ![]() ![]() |
Carte service, istoric service
s3rgiulicu |
![]()
|
||
weed Group: Members Posts: 24 Joined: 26 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II dci
- B SEZ
2005
|
|||
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Iti poti tine singur evidenta prin facturi emise de fiecare service unde faci reviziile. Nu cred ca vei gasi sa cumperi asa ceva, in schimb cum am zis tine facturile si vei avea aceiasi dovada.
|
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
s3rgiulicu |
![]()
|
Le am, le pastrez, dar sunt mai multe si este mai complicat de tinut evidenta, in comparatie cu o carte de service.
Am incercat o cautare pe google, si am gasit diversi care vindeau astfel de carti, dar pe VW, BMW si Audi. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II dci
- B SEZ
2005
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
sa-ti faci o copie xerox dupa paginile goale de la service planul de la masina unui prieten de-al tau si sa le legi si o poti folosi iar cu facturile sa demonstrezi veridicitatea celor inscrise in cartea de service
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
s3rgiulicu |
![]()
|
Da, este si asta o varianta.
Eram curios daca are cineva idee daca pot procura una noua, originala. Pana la urma o sa imi fac drum la o reprezentanta sa vad daca ma pot ajuta ei. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II dci
- B SEZ
2005
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma indoiesc ca iti vor elibera o a doua carte de service...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:30 |