Am nevoie de un sfat, cum se demonteaza scaunele si fetele de usi spate
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de un sfat, cum se demonteaza scaunele si fetele de usi spate
Mircea_C20 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
1.9dTi (88kw / 250Nm CHIP) 2001
|
|||
paul paunescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 September 09 ![]() |
salut Mircea 20,la fetele de usi maneta de la geam are o siguranta pe axul macaralei care o vei extrage cu un electrod la care ii faci un cioc {carlig de pescuit},pune maneta in pozitie verticala si pe deasupra o scoti afara.clemele de plastic daca se rup se gasesc la mag.de piese auto, 7lei buc.spor la treaba.si eu voi face treaba asta foarte curand.
![]() |
--------------------
renault
megane clasic 1.9dci
2001 break
|
|
Mircea_C20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am observat ca sunt sistem mama-tata, sigur gasesc? imi poti spune cam pe unde sa caut?
si 2 la mana, ce scut/tabla/plasic etc de sub masina trebuie sa desfac sa am acces la suruburile de la scaune? se desface usor? sau e putin de munca? |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
ogutuie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 March 10 From: Bucuresti ![]() |
daca reusesti cu demontatul scaunelor, fii bun si scrie si tu pasii necesari, si eu vreau sa fac operatiunea asta
apropo, intrebare pentru cei mai priceputi, fetele usilor au si o chestie "mastic", daca e foarte uzat, se poate inlocui? se poate da jos si lipi altul usor? |
--------------------
Renault
Megane
2001 - Megane 1 Phase 2 / 1.9 dTi / 72kw
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Mircea_C20, nu trebuie sa demontezi nici un scut pt. a ajunge la piulitele cu care sunt prinse scaunele. Cand ajungi sub masina o sa identifici usor cele 4(8) puncte de prindere a scaunelor, folosesti o tubulara de 13 mai lunga, 15-20cm si le scoti usor. Recomand un pic de WD40 (spray degripant/lubrifiant) inainte de surubarit.
Masticul de la usi se poate schimba/înnoi cu unul echivalent, mastic de etansare, se gaseste prin magazine auto sau cele specializate in vopsele. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Mircea_C20 |
![]()
|
ok, va multumesc pt raspunsuri, m-ati luminat suficient
![]() Daca e nevoie se poate inchide topicul ! o seara placuta ! This post has been edited by Mircea_C20: 6 Apr 2010, 22:23 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:49 |