Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Eu cand vreau sa fluier,fluier

iMode
post 2 Apr 2010, 21:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna seara si bine v`am gasit.
Va rog daca se poate niste pareri in legatura cu problema mea.Mai exact am un fluierat la a mea laguna.Mentionez ca am dus turbina la reconditionat iar acest sunet il am de cand am luat masina de la "mecanic" .Nu stiu la ce sa ma astept ,o fi noul turbo de proasta calitate?a uitat vreun furtun ceva pe undeva?vreo galerie sau ceva spart?
Orice idee este binevenita.
Tin sa mentionez ca acest fluierat nu se confunda cu suieratul fin al turbinei care este prezent si el pe la 2000 de rotatii.Acest "fluierat" apare din secunda 1 cum apas acceleratia de la 900 de rotatii sa zicem.Inca ceva important :daca iau brusc piciorul de pe acceleratie fluieratul nu dispare brusc si scade usor in intensitate pana dispare.

Am incercat sa pun o filmare sper ca am si reusit(calitatea insa lasa de dorit dar la un volum mai ridicat sper ca sunetul sa fie sesizabil).In filmare am facut urmatoarea operatiune: am accelerat usor pana la 3000+ si`am luat piciorul de pe acceleratie de cateva ori.

Sarbatori fericite tuturor.

Attached File  02042010_003_.avi ( 1.88mb ) Number of downloads: 94

--------------------
Renault Laguna II 2001 Privillege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fratzica
post 2 Apr 2010, 21:13
Post #2

Zen

Group: Moderatori

s-a mai discutat. Foloseste functia search. Iar data viitoare cand pui titluri la misto pe arii tehnice se va lasa cu pauza. Multumesc pentru intelegere. Topic inchis.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th August 2025 - 18:44
Dacia