Greva la Ratb
![]() ![]() ![]() |
Greva la Ratb
burliu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Shet! Nu l-am prins
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
link
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
astia cu greva lor sunt tampiti? nu anunta si ei lumea de dinainte? ii lasa pe saracii oameni sa astepte si nici cu ce sa ajunga la servici? sa le cada OO-le de nesimtiti! cum sa faci asa ceva?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
iti dai seama daca anuntau ce se intampla? plecau toti cu masinile si se facea si mai mare aglomeratia
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Marea majoritate a celor ce merg cu Ratb, merg pe distante relativ scurte si nu cred ca au posibilitatea de a merge cu masina personala. Cel ce nu merge cu masina, merge cu metroul, e mai elegant asa.
Aglomeratia este si pe strada si-n metrou. Asta e... sunt nemultumiti, hop poc ies in strada si-o pun de-o greva. Ca idee, daca eu as vrea sa fac o greva de`asta spontana, ca nu mi s-a dat prima de Paste, in urmatoarele 15 zile am preaviz ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pana mea, se plangea unul pe acolo ca nu are decat 22 de milioane salar
![]() "...salariul mediu al unui șofer RATB este de aproximativ 1.800 lei, iar cel net de 2.400 de lei, deoarece se adaugă sporuri de vechime și de muncă grea." Sursa This post has been edited by Hack: 1 Apr 2010, 07:56 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
a fost bine..am ajuns mai repede la serviciu..
|
--------------------
------
------
------
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
in Dr. Taberei e bara la bara si pe stradute....sa mai zic de strazile mari
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
bine ca n-am plecat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
gata greva- merge ratb-ul
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eduardsebe |
![]()
|
ala de la inceput?
nu e el ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
azi am mers f bine....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
seamana cu el
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
aleksanders, nu stiu pe ce post te uiti, dar pe realitatea sunt foarte nervosi oamenii, mai ales ca oprescu le-a zis "nu putem vorbi de cresteri salariale la RATB "
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Si uite asa s-a mai vazut inca o odata cam cati bucuresteni isi au masina si o folosesc doar cand nu merge metroul, cand nu merge ratb sau cand ploua...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
cica maine e posibil sa fie repriza a 2-a
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e Flamingo bre... Flamingo s-a tuns in decembrie.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
hmm.. flamingo e mai tanar domne' decat roacheru' din imagini
![]() cat despre greva... la radio spuneau ascultatorii soferi ca se circula mai bine fara ratb... acum poate depinde de zone.. Pe mine nu m-a influentat sub nici o forma ![]() La munca vroiau astia sa dau mesaj de instiintare catre clienti ca e posibil sa intarziem cu livrarile din cauza grevei (in ideea ca isi scot toti masinile la plimbare si va fi crima si pedeapsa in trafic).. ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Yochanna @ 1 Apr 2010, 10:02) hmm.. flamingo e mai tanar domne' decat roacheru' din imagini ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Acu' mergeti si voi pe jos pana la metrou
![]() Peste tot in lume sunt greve... nu doream noi sa ne aliniem la standardele lumii ?!? ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
rtBK |
![]()
|
acum ma avant... drumul taberei - romana - baneasa
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
,,Personal de bord'' auzi ! =))
Pe vremea lui Ceasca,soferii de taxi aveau salariu de 1400 lei,sub un muncitor necalificat (1584 lei,primul meu salariu in 1984)! Astia de pe autobuze ,troleibuze si tramvaie aveau vreo 1700-1800 lei Cred ca daca joaca tare guvernu' ,maine se angajeaza soferi pentru RATB cu salarii chiar mai mici ! Nu sunt astia in masura sa faca greve de genul asta,pentru ca soferi gasesti peste tot pentru inlocuirea lor ! |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Era intervievat un sofer RATB la televizor si spunea foarte revoltat: "Ce e asta dom'le!? Ia uite ce scrie pe fluturasul meu de salariu, am 2100 de lei in mana!? Nu 2400 cum spune domnul Oprescu!! Ia spuneti domnule Oprescu, unde avem 2400, ca ia uite, avem 2100!!"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
1.6 16v
- B # MKD
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
S-au gandit ca fiind in saptamana mare ii injura lumea mai putin , ma indoiesc f******* ******** *** ************ ************ ****************** ************
Am zis !. |
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:39 |