schimbare amortizor, cine ma poate ajuta cu un sfat ca sa schimb amorti
![]() ![]() ![]() |
schimbare amortizor, cine ma poate ajuta cu un sfat ca sa schimb amorti
Sandu.burcea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
break
- B 69 OLY
2005/berlina
|
|||
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
vezi ca o sa iti trebuiasca sigur o presa de arcuri, nu poti face operatiunea fara aceasta presa. Succes!!
|
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
mibuletz |
![]()
|
![]() MIB Group: Members Posts: 184 Joined: 22 September 08 ![]() |
Daca te pricepi catusi de putin la mecanica nu e asa greu sa le schimbi , io am schimbat o flansa + rulmen de curand si a decurs totul destul de usor , presa pentru arc gasesti in vitan costa 80 lei . Dar vezi ca e ceva de munca , bafta
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2013/1.5 DCI 110 / Bose Edition
|
|
Sandu.burcea |
![]()
|
multumesc mult pt ajutorul vostru....inca ceva mai vreau sa va intreb, poate stiti mai bine, cum pot ajunge la surubul,piulita situata la extremitatea amortizorulul...pt ca, din cate am observat, deasupra se afla o masca de plastic si aceasta e dintr-o singura bucata, eu am vazut ca e cam complicat pt k e prinsa km ciudat pe acolo! multumesc!
![]() |
--------------------
renault megane
break
- B 69 OLY
2005/berlina
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Ii scoti suruburile alea din plastic si indepartezi putin cat sa demontezi cele 3 suruburi ale flansei. Oricum ca schimbi telescoapele cu perchile alea de prese nu faci mai nimic daca nu strang suficient de mult arcul. Si mai si aluneca daca nu le strangi acelasi numar de rotatii la ambele prese in acelasi timp. E munca grea.
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
Sandu.burcea |
![]() ![]()
|
nu stiu de ce ar sari...dak ma gandesc putin, tu incerci sa-l strangi cu presa si deodata iti sare in fata...nush ma gandeam asa, dar e cam periculos. vi s-a intamplat vreodata? eu cred k sare numai dak nu pozitionezi presa corect, altfel presele nu sunt bune!
![]() |
--------------------
renault megane
break
- B 69 OLY
2005/berlina
|
|
mibuletz |
![]()
|
![]() MIB Group: Members Posts: 184 Joined: 22 September 08 ![]() |
Sunt foarte ok presele de care spun eu , am dat arcu jos fara nici o problema strang suficient si nu ai nici o sansa sa-ti sara in fata
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2013/1.5 DCI 110 / Bose Edition
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
Nu la sarit in fata. Nu la asta m-am referit . Daca strangi intr-o parte mai mult fata de cealalta ramane balalau presa neinsurubata. Daca incerci sa o strangi are tendinta sa alunece pe spirele mai " putine". Nu stiu ce este in Vitan. Eu am cumparat 2 prese de prin bazar si prindeau cam 3 spire de la mijlocul arcului dar datorita faptului ca gearele alea sunt lungi ramane un spatiu intre ele chiar insurubate la maxim. Deci nu strangeau suficient.
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 16:32 |