Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme cu cd player-ul

cosminenache
post 26 Mar 2010, 23:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor si bine v-am gasit. Pot spune ca sunt nou printre voi datorita unui Scenic III 1,6 - 16V din 2010.
Baieti eu am o problema care ma supara rau de tot. Cd player-ul meu nu recunoaste mp3-urile facute de mine (la viteza de 8) ci doar pe cele originale. Are cineva vreo idee de ce ? Aceleasi cd-uri merg brici pe VW si Audi, dar pe Scenic nici gand. La reprezentanta imi accepta test si inlocuirea aparatului numai cu proba celor originale mad.gif .
Sper sa ma ajutati si va salut pe toti. Kilometrii multi cu placere si fara evenimente ! biggrin.gif

--------------------
Renault Noul Scenic 2010 - AG-88-ENC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 26 Mar 2010, 23:52
Post #2

Membru autentic

From: B

In primul rand bine ai venit si sa ai bafta de masina. Pune ceva poze cu agregatul la topicul cu Poze cu Scenicul nostru/vostru...

Incearca sa scrii cd-urile la 4x, stiu e nasol, timp indelungat, si fa o proba, daca nici asa nu merge incearca la cineva pe un megane 3 sau fluence si intreaba daca au aceeasi problema... desi nu cred.

--------------------
R M 8 - B
+
cosminenache
post 30 Mar 2010, 15:20
Post #3

Membru incepator

Multumesc mult Dan22y pt urare. Am incercat toate variantele si degeaba. Partea proasta este ca am incercat la alt Renault si functiona. Partea ceaaaaaaaaa mai proasta este ca nimeni nu accepta proba decat cu originale (cei de la renault si propabil si de la alte marci). Sper sa fie singura problema de la Scenic (sa nu regret Wv-ul). blush.gif
Salutare ! tongue.gif

--------------------
Renault Noul Scenic 2010 - AG-88-ENC
+
send2cristea
post 30 Mar 2010, 22:13
Post #4

Quite OK

From: Ploiesti

fa rost de cd-uri cu mp3 originale si copiaza-le cu clone-cd sau clone -dvd ce ai tu. asa o sa mearga bafta si ascultare placuta.

--------------------
Renault Laguna II 2004
Reno Laguna frumusica 130 cp ( cp=cai pegas) :)
RENO rules
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 21:43
Dacia