ulei cutie, pe unde se verifica - schimba
![]() ![]() ![]() |
ulei cutie, pe unde se verifica - schimba
lllll |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 1 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998 rxe 1,6 16v
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Dar unde sa se fi dus uleiul din cutie ? Temperaturile in ea sint mai mici decat in motor si daca nu scapa pe undeva, pierderile sint infime. Din cate stiu, se umple pana la un semn. Nu poti pune mai mult, pentru ca da pe dinafara.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Aceeasi curiozitate o am si eu
![]() Cum verific uleiul din cutie la 1.8 RT si daca se schimba la un anumit nr de kilometri sau doar se completeaza |
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Din cate stiu eu uleiul de cutie, lichidul de frana, antigelul se schimba dupa 5 ani datorita faptului ca odata cu trecerea timpului acestea isi pierd din proprietati.Sunt lichide care nu se consuma fizic.
Termenul de 5 ani este luat dupa legislatia unei alte tari membre UE cu mult inaintea noastra ( si e posibil sa varieze functie de ulei cv, antigel, lichid de frana).In Romania nu stiu ce sa zic.Nu stiu daca in legislatie sau pe undeva apare termenul cand trebuie schimbat.Sau daca trebuie schimbat.La noi e pe sistemul: "dai ca merge". Eu unul cand am achizitionat laguna am schimbat uleiul la cutie, lichidul de frana si antigelul. PS: La uleiul de CV vedeti ca mai e un topic.Cautati cu "search" ca stiu ca unii se plangeau ca au avut anumite probleme la schimbarea vitezelor in tr 1-2. This post has been edited by zet105: 26 Mar 2010, 13:28 |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Multumim de informatie!
Cat te-a ajuns sa schimbi uleiul la cutie? |
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Sincer sa fiu nu mai retin exact.Undeva pana in 200ron.Dar nu stiu ce marca a folosit ca a fost taicameu la mecanic.Ce stiu sigur e ca nu a fost elf.A pus mecanicul un ulei de Cv din bidon albastru zicand ca el de asta a folosit pentru mai multe marci si nu au fost probleme.Ba chiar a garantat pentru asta.SI intr-adevar nu mi-a facut probleme cutia nici in sezonul cald nici in sezonul rece.Mai multe informatii din pacate nu pot sa va dau.
Ce mai tin minte ca a zis taicameu: atunci cand a scos uleiul a zis mecanicul ca uleiul nu a fost schimbat niciodata. |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
lllll |
![]()
|
Si eu stiu ca uleiul din cutie se completeaza doar, dar pentru ca am auzit zvonul ca sunt cutii mai sensibile, m-am gandit totusi sa-l schimb odata ca sa fiu linistit. Totusi nu stie nimeni unde are busonul de verificare nivel?
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 rxe 1,6 16v
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
Pe lateral, vizazi de radiatoare are un surub de plastic care il desfaci si e de nivel, tot pe acolo poti sa si completezi pana cand da pe afara.
Cam asa arata... Attached thumbnail(s) boite.jpg ( Size: 60.47k ) Number of downloads: 726 vidangeboite17resizebe2.jpg ( Size: 104.63k ) Number of downloads: 827 |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
lllll |
![]()
|
multumesc mult, mare domn
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 rxe 1,6 16v
|
|
alsk |
![]()
|
![]() LagunaR ~ Group: Members Posts: 121 Joined: 29 March 10 From: JB ![]() |
foarte folositoare pozele , trebuie sa vad si eu cum stau cu uleiul la acest capitol , o mica verificare nu strica nimanui
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cit ulei intra in CV?
...cind am avut necazul cu pivotul,am bagat 2L...urmeaza sa merg sa fac schimbul de ulei la motor si vreau sa stiu daca mai are rost sa mai iau si 1 L de ulei ptr CV .... |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
lichidul de frana si antigelul se schimba la doi ani
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Uite aici. Pt toate tipurile de cutii.
This post has been edited by bogdyMND: 9 Aug 2010, 21:01 Attached thumbnail(s) ulei_cutie_2.JPG ( Size: 13.09k ) Number of downloads: 442 Ulei_cutie1.JPG ( Size: 13.49k ) Number of downloads: 496 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
multam fain!
mai tre 1 L. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 15:57 |