Modificare culoare lumina climatronic si afisaj
![]() ![]() ![]() |
Modificare culoare lumina climatronic si afisaj
itmanro |
![]()
|
||
![]() Drive the Change Group: Members Posts: 201 Joined: 5 December 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|||
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Arata bine ... acum depinde de gusturi. Schimbarea culorii se face prin inlocuirea ledurilor de pe placa de baza??
This post has been edited by ovidy: 17 Mar 2010, 20:13 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
itmanro |
![]()
|
![]() Drive the Change Group: Members Posts: 201 Joined: 5 December 07 From: Baia Mare ![]() |
Nu. Se face mult mai simplu. In spatele ecranului cu cristale lichide exista la fiacare afisaj cate o placuta de plasctic semitranspanenta, pentru fond. Ecranul fiind in sine transparent. Se desface frumos si cu grija tot, se taie dintr-o bucata de folie de plastic (eu am taiat dintr-un dosar de plastic rosu) de culoarea preferata exact o bucata care se pune peste aceea care este deja si gata. Mai mult dureaja sa desfaci clemele de plastic de la toate .
|
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Iaca un om ingenios
![]() Mda...depinde de gusturi. La tine se potriveste si cu rosul de la ace...care la mine sunt tot albe. This post has been edited by Dan73: 17 Mar 2010, 20:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
itmanro |
![]()
|
Da. de aceea am ales rosu. Si o sa schimb si culoarea luminii ce se aprinde la picioare si cea de pe plafon. Tot rosu. O sa revin cu poze.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
ar merge si asa dar parca e mai misto cu rosu.nu merg schimbate ledurile?sau e prea complicat
Attached thumbnail(s) Renault_Laguna_2005_800x600_wallpaper_16.jpg ( Size: 73.86k ) Number of downloads: 1523 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
ryder2005 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
da. Chestiune de gusturi. E ingenios ce ai facut tu. Mie personal nu imi place culoarea aia portocaliu-rosie intrucat ma invita la somn
![]() Fain ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9DCi - Privilege
- SV-XX-MAD
2004 3D - Don't need, Don't know, Don't care
|
|
itmanro |
![]()
|
Se poate alege ce culoare doriti. eu am ales rosu pt a se potrivii cu ceasurile de bord si restul. inainte am pus un albastru deschis dar nu s-a potrivit.
E mult mai simplu asa decat sa schimbi ledurile. Plus ca daca te saturi de culoare o schimbi cand vrei. Ori cu ledurile schimbate odata e mai complicat sa tot lipesti si dezlipesti. Rezultatul e exact acelasi. Desfaceti de curiosi un climatronic si o sa va dati seama despre ce vorbesc si de ce spun ca e mai usor si convenabil asa. In rest culoarea o alege fiecare cum vrea. |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
alex_maf2007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 23 September 09 From: Iasi ![]() |
Privilex eu am facut de multisor chestia
![]() Attached thumbnail(s) ti.jpg ( Size: 532.24k ) Number of downloads: 1714 |
--------------------
renault
laguna II 1.9dci
2002/ 1.9dci 107cp
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Cum ai reusit sa desfaci display-ul de sus?
A fost greu?Si ce grosime trebe sa aibe acel plastic,trebuie sa se vada lumina zilei prin acel plastic care vine pus acolo,sau? This post has been edited by Yutcaru: 17 Mar 2010, 23:42 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
itmanro |
![]()
|
Se desface simplu ecranul de sus. Tragi de el in sus usor , dupa ce iese scoti cuplele, dupa care te uiti cum sunt clemele si le desfaci usor. Prima data iese cu tot cu partea aia neagra in care sunt bagate cele 2 albe. un display mai mare si celalalt mai mic. Iar folia aceea ar fi bine sa fie semitransparenta. Tre sa se vada prin ea macar conturul sau umbra. Am mai spus. Incercati cu dosare de plastic de diferite culori .Se gasesc in toate librariile si supermarket-urile.
Spor si bafta. |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
eu am facut vara trecuta aceeasi operatie iar dupa ce a stat masina in soare 2 ore folia s-a topit si arata ca naiba
|
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
CUM ? Pai atunci nu prea se mai merita.Mai bine le las asa cum sunt.Oricum poate din alt material ar fi mai bine, nu din folie de plastic din dosare.Idei mai bune?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
alex_maf2007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 23 September 09 From: Iasi ![]() |
eu am decupat forma plasticului ala alb care il are si climatronicul si afisajul dintr-o coperta destul de groasa de carnetel albastru si pot garanta ca nu se decoloreaza sau alte chestii.
This post has been edited by alex_maf2007: 18 Mar 2010, 16:19 |
--------------------
renault
laguna II 1.9dci
2002/ 1.9dci 107cp
|
|
itmanro |
![]()
|
O sa vedem la vara. Am ales dosar pentru ca a fost cel mai la indemana. Iar daca se va intampla ceva cu el, pot sa desfac sa schimb oricand destul de simplu. Tocmai de aceea am spus ca se poate oricand schimba sau reveni la original fara prea multa bataie de cap. Mie imi place asa deocamdata. Om vedea.
|
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Eu am procedat la fel ca ITMANRO,e super,dar se poate colora chiar plasticul existent in ce culoare vrea fiecare.
La mine e albastru acum si e f frumos. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Da, cred ca mai bine se coloreaza plasticul acela din fata care e alb sau se aduga ceva asemanator din sticla colorata sau tot din plastic la fel ca acela, in culoarea preferata.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Dar poze nu puneti sa vedem si noi cum arata noaptea sau ziua
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
itmanro |
![]()
|
Poze sunt puse de mine chiar la inceput. As fi curios insa sa vad si la atii. Asteptam...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
suna cam aiurea dar scrisul nu poti sa il faci alb?sau tine de ecran ala?eu am totul alb si asa o sa ramana ori ca in poza aceea de la mine ca asa am interiorul
alex_maf mai pune niste poze ![]() This post has been edited by Privilex: 19 Mar 2010, 18:43 |
--------------------
Renault
2005-Privilege / 2014
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
scrisul nu se poate face alb.. e imprimat in ecran.. in geamul ecranului..
cat despre schimbarea culorii.. cosminutzuu92 apus folie de la o punga de seminte.. ![]() mie-mi place culoarea care o are originala.. alb-neon.. numai bine.. |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
mediaset |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 March 06 From: Pitesti ![]() |
nu se face asa cu dosare.Se cauta un ecran de lcd spart si se jupoaie foita aceea care este lipita pe ecran.se dezlipeste cu mare atentie se numeste folie depolarizatoare..In functie de cum o montezi o sa ai literele pe un fond s-au altul.daca vrei litera galbena pe fond negru trebuie sa jupoi si folia care o ai pusa pe propiu display.cu rabdare si mare atentie.scrisul se paote colora.Dezlipesti folia aceea lipita pe spatele display-ului propiu si pui o folie de depolizatoare recuperata de la un monitor LCD spart. o sa ai scrisul pe alt fond.
This post has been edited by mediaset: 19 Mar 2010, 20:38 |
--------------------
Dacia
1310
- AG12-TVR & AG-14-TVR
1989
|
|
itmanro |
![]()
|
Pai si de ce nu ne arati tu cum se face? Ca eu am aratat macar ceva. AAA...scuze. pe dacie nu ei acele ecrane. fara suparare dar daca schiar stii ca se poate face altfel, explica si hai cu exemple. ori nu stiu de ce folie depolarizatoare vorbesti tu, dar nu am auzit de asa ceva. desi lucrez in domeniu si repat LCD-uri si ecrane de laptop. In fine. Astept exemplul tau...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
ford gt 500 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 8 March 10 From: Iași ![]() |
dar culoarea fondului de bord cum se poate modifica, precun si a acelor???
presupune cumva desfacerea bordului si implicit desigilarea acestuia??? La mine sunt albe si as vrea sa fac in asa fel in cat sa fie scrisul(cifrele de la km/h si de la turatia motorului) cu albastru si acele cu rosu....sau invers, dupa cum da mai bine. |
--------------------
renault
laguna2
2002 Renault Laguna II Grandtour Initiale Paris 2002 , 2.2dci 110KW,
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
uitati ce am facut eu daca tot vreti scris alb. exact cum a spus mediaset.
Attached thumbnail(s) DSCF9193b.jpg ( Size: 191k ) Number of downloads: 1076 DSCF9194a.jpg ( Size: 182.54k ) Number of downloads: 938 |
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Privilex |
![]()
|
ce ai facut?
|
--------------------
Renault
2005-Privilege / 2014
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Yutcaru, nu am posibilitatea tehnica de moment sa postez ceva pe forum ,dar incearca ,nu ai nimic de pierdut.
Pune ce culoare vrei tu si tot e o schimbare. Mediaset esti tare,dar vorbeste si tu sa intelegem si noi ![]() ![]() |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
itmanro |
![]()
|
ford gt 500 se poate schimba in ce culoare vrei tu si cum vrei tu bordul. Problema e ca trebuie desfacut tot
inclusiv acele indicatoare se scot afara. Se schimba ledurile cu ce culoare vrei tu. Problema apara la montarea acelor inapoi. Pentru ca daca nu esti ffff atent, poti sa-ti decalezi indicatoarele (vitezometrul, apa, combustibilul si turatiile). Adica o sa-ti indice eronat daca nu le pui exact cum au fost. Eu zic sa nu te apuci daca nu ai mai facut. Am facut si stiu ce inseamna. Trebue sa ai mare mare grija. Iar cand pui acele la loc ceasurile trebuie alimentate de pe masina ca sa se alinieze la pozitia lor initiala. Inainte sa le dai jos poti sa-ti faci semne cam unde au fost pozitionate. Si ai grija cand demontezi ceasurile sa nu rupi cleme sau chiar placa. Ce sa zic!? nu pot decat sa-ti dau sfaturi. Bafta. |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 15:23 |