Prima mea masinuta :)
![]() ![]() ![]() |
Prima mea masinuta :)
ogutuie |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 March 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001 - Megane 1 Phase 2 / 1.9 dTi / 72kw
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Salut,bine ai venit pe forum.
Sa te bucuri de masina si sa ai drumuri bune. Actualizeaza-ti profilul sa stim si noi de unde esti,si semnatura(in detaliu) sa stim ce masina ai. Bafta This post has been edited by jas2: 15 Mar 2010, 18:17 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ogutuie - cauta un CD player original de Megane 1 la Bursa si iti vor merge si comenzile de pe volan...
Jas2 - este foarte bine ca ai de vanzare si ca este nou... este foarte rau ca ii faci reclama pe topic tehnic.... si, si mai rau ca nu i se potriveste lui avand Megane 1 Phase 2.... modelul pt. masina lui este altfel.... Si anume: This post has been edited by cj98czh: 15 Mar 2010, 17:26 Attached thumbnail(s) Casetofon.jpg ( Size: 22.5k ) Number of downloads: 347 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
ok,am editat
This post has been edited by jas2: 15 Mar 2010, 18:19 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
capacul de pe volan asa sta si la mine mai umflat in partea de jos.nu stiu daca ai ce sa ii faci
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
super silviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 October 09 ![]() |
Te-as putea ajuta cu casetofonul original, doar ce l-am dat jos saptamna trecuta. Daca te intereseaza prv me pe yahoo "ct_88_rsp"
|
--------------------
renault
megane
- CT 88 RSP
1999 / clasic renaul megane 1999 - 1.6e / 90 cp
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Deschide usa si langa pistonasul acela,ai 3 surubele. Strangele bine... de la socuri se mai desfac unpic. Si eu am patit asa. Daca nu merge,vezi ca un pistonas din acela este 150 RON la dezbembrari
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
ogutuie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 March 10 From: Bucuresti ![]() |
multumesc pentru raspunsuri
- nu stiu ce model de megane este, phase 1 sau phase 2 sau cate sunt? unde scrie? o sa pun si poza la avatar, mai intai sa o spal - in weekend o sa fac si chestia cu surubelele la portiera, nu am timp seara si nici dimineata asa ca acum sta deschisa ![]() - am primit pe pm un mesaj dar din pacate nu pot raspunde la el, cica nu am destule posturi - acum nu stiu cum sa fac sa nu supar pe nimeni cu casetofonul, il vreau, cum fac? ca la pm-uri nu pot raspunde ![]() ![]() mai vreau ceva ![]() ...dar stati ca mai e ceva, baietii de la turbomecanica au montat pe ea senzori de parcare in bara spate, un senzor cred ca e busit ca imi tot arata ceva la 0.5 m in spate desi eu nu am nimic; problema enervanta este de fapt ca am o oglinda retrovizoare "electronica" montata peste cea originala si in momentul in care "bag marsarier" am o grafica cu o masinuta pe mijloc... ma rog, ideea este ca tiuie rau de tot, te scoate din minti, are cineva vreo idee ca eu nu mai suport, ori o "mesteresc" ori iau clestele si ii tai firele. 16 Mar 2010, 12:24: gata, am aflat ca este phase 2 ![]() 16 Mar 2010, 13:00: Am rezolvat cu radioul, am vb cu un baiat din Brasov "xjc0c0" si mi-l trimite prin posta, multumesc inca o data. Va anunt daca reusesc sa-l montez. ![]() This post has been edited by ogutuie: 16 Mar 2010, 13:00 |
--------------------
Renault
Megane
2001 - Megane 1 Phase 2 / 1.9 dTi / 72kw
|
|
jas2 |
![]()
|
Poti atasa in semnatura nr de telefon si este permanent...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
QUOTE(ogutuie @ 16 Mar 2010, 10:03) mai vreau ceva ![]() la mine e prinsa in suruburi, poate e la fel si la tine si poti strange piulitele. |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
cj98czh, observatia si sugestia ta cu privire la vanzarea casetofonului era valabila numai pentru jas2 ? Ca uite, intre timp s-a rezolvat, tot aici, tot pe aria tehnica. Dar bine ca nu a fost bucuresteanul, ha ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:26 |