Ajutor: Permis suspendat sau anulat
![]() ![]() ![]() |
Ajutor: Permis suspendat sau anulat
cread |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-ar fi rau sa ti-l anuleze...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
La ce-ti trebuie permis? Dupa cum se succed evenimentele, nu prea ai nevoie!
![]() Lasand gluma la o parte, baga-ti mintile in cap! Daca te vei zdrobi sub niscai camion, in aceste conditii, o sa se spuna: pacat de camion, dar vei schilodi sau omora pe cineva intr-o zi! De anulat nu ti-l vor anula iar daca ar face-o, singura cale ar fi contestarea (si castigarea contestatiei, respectiv anularea procesului-verbal) in instanta, ceea ce nu cred ca se va intampla! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
cread |
![]()
|
Hai nu va suparati ; apropo ceva detectoare pentru noile aparate radar? Asta e in serios.
This post has been edited by cread: 13 Mar 2010, 15:37 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
"sa nu fortati niciodata un galben cand intarziati cu copilul la scoala"
Niciodata, nu avea grija. Ai vazut accidentul cu autobuzul acela, ce a ucis un batran? Se pare ca si el a fortat galbenul...sa nu va nimeriti in aceeasi intersectie ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
cread |
![]()
|
Ai mers tot timpul cu viteza legala,, ?
This post has been edited by cread: 13 Mar 2010, 15:38 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai intrat pe acest forum sa intrebi ceva, sa ne certi sau pur si simplu sa ne plictisesti?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cread |
![]()
|
Sa intreb . Lamurit?
This post has been edited by cread: 13 Mar 2010, 15:38 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Ca sa raspund oarecum la obiect, cred ca in momentul de fata nu ai ce face, stai cu mainile incrucisate si astepti. Nu stiu cum merg lucrurile, in cazul in care iti anuleaza permisul banuiesc ca te vor anunta totusi. Eu in locul tau as da in primul rand o vizita pe la ei sa ma programez pentru reexaminare, apoi treci pe la ei cu reexaminarea, poti sa le mai faci 1-2 vizite sa te asiguri ca e totul ok.
Si inca o chestie: nu cred ca pretinde nimeni ca n-a gresit niciodata in viata, dar in momentul in care te stii cu musca pe caciula parca nu te dai viteaz. Daca ai avut permisul suspendat (si inca pt viteza), atunci 6 luni mergi cumintel si atent sa n-o mai patesti odata. Ca ai decis ca e mai potrivit sa depasesti linia continua, ghinionul tau sa se fi nimerit si un politist cu chef de munca pe acolo. Oricum, din punctul meu de vedere, suspendarea permisului pe motiv de viteza se traduce in inconstienta la volan (ai mers cu >100km/h prin localitate!). |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Si acum s-a suparat ca prostul pe sat, si-a sters primul mesaj si gata. Cred ca putem inchide sandramaua?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu inainte e a-si edita toate posturile... intr-o maniera cu care trebuia sa inceapa... ma rog... mare pierdere.... cred ca se poate sterge...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cread |
![]()
|
Hai gata durilor unii sunt mai prosti altii mai destepti inchideti-l , faceti-i ce vreti , daca nu stiti sa raspundeti fara comentarii de rahat asta e.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sa raspundem la ce, mirificule?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
namidee |
![]()
|
Pentru cei care au deschis televizorul mai tarziu: initiatorul a deschis un topic in care mai intai spune nonsalant ca a avut permisul suspendat pentru viteza, acum i l-au suspendat pentru incalcarea liniei continue (mai putin de 6 luni de la ultima suspendare) si se intreaba daca i-l pot anula. Politistul i-a zis clar si raspicat ca nu, el inca se teme. Ei, la asta a primit cateva pareri, doar ca nu alea pe care le astepta: unii pe aici i-au zis sa-si bage mai intai mintile-n cap, altii au zis ca poate n-ar strica sa i-l anuleze, a primit si cateva pareri mai "ontopic". Nesuportand umilinta de a nu fi aprobat de restul forumului, si-a luat jucariile si-a plecat, nu inainte de a-si edita toate posturile, inclusiv primul. Cand se inchide?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
cj98czh |
![]()
|
Am dat eu Report catre moderatori... se va rezolva cumva
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dupa mine ar fi trebuit sa il tine pe bara vre-o 6 luni poate o avea de gind sa il potoleasca , de fapt asa as face si cu cei cu depasirea coloanelor la semafor si care merg cu viteza si nu respecta legile (cel putin la limita bunului simt) si la aia care dau cu farurile sa te dai ti la o parte ca ei sint jmecheri asta as face 6luni - 1 an suspendarea dreptului de a conduce fara posibilitatea de a lua mai devreme
poate or vi mai putini zmei pe sosele |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 11:04 |