Schimbat cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Schimbat cauciucuri
adevaratul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
-
Manager /2007
|
|||
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Nu are nimic,ce sa aiba.Si eu am pe fata Michelin si pe spate Bridgestone!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
parerile sunt impartite... recomandat e sa ai 4 anvelope de acelasi tip pentru o aderenta egala
eu am avut o surpriza neplacuta cand am avut 2 anvelope de un fel pe fata si 2 pe spate. cand am vrut sa ies dintr-un sens giratoriu spalasera pe jos cu apa si sampon si a inceput sa imi danseze spatele pana la urma am reusit sa o stabilizez. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Si daca aveai pe spate de care aveai pe fata nu-ti "dansa" spatele,nu?
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tocmai ca am reusit sa o stabilizez din cauza anvelopelor de pe fata. cand am zis ca dansa spatele iti poti imagina si tu cum facea. culmea ca pe fata aveam cele noi si pe spate niste matador vechi
![]() eu prin experienta asta am inteles de ce e important sa ai 4 anvelope la fel. atat am zis, nimic mai mult. This post has been edited by rtBK: 9 Mar 2010, 21:25 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 9 Mar 2010, 21:19) parerile sunt impartite... recomandat e sa ai 4 anvelope de acelasi tip pentru o aderenta egala eu am avut o surpriza neplacuta cand am avut 2 anvelope de un fel pe fata si 2 pe spate. cand am vrut sa ies dintr-un sens giratoriu spalasera pe jos cu apa si sampon si a inceput sa imi danseze spatele pana la urma am reusit sa o stabilizez. are tractiune 4x4, aderenta este aceeasi 9 Mar 2010, 21:56: 4 anvelope la fel ca dimensiune This post has been edited by rombul: 9 Mar 2010, 21:56 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
draqosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 March 09 ![]() |
e logic ca ai aderenta diferita daca ai 2 feluri de cauciucuri pe masina dar decat sa ai 4 proaste e mai bine cu 2 mai bune....ma intreb cum "dansa" masina daca aveai si pe fatza matador vechi
|
--------------------
renault
megane
2006 megane 2 1.6/16v
|
|
rtBK |
![]()
|
faceam si piruete probabil
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
recomandat este sa ai 4 identice ca amprenta, bugetul zice ca se permite sa ai 2 si 2 da macar sa fie bune
![]() |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Eu cred ca ITP-ul are ceva de spus in aceasta privinta!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
daca itp ar fi serios, mai bine de jumatate ar fi pe dreapta si atunci sa vezi trafic lejer, dar cum si acolo se da spaga si gurile lor papa nu ai sa vezi corectitudine. Sper sa traiesc si eu ziua in care o sa fim corecti cu noi insine, si o sa vad si eu o betoniera care descarca beton si sub ea este pusa folie de plastic si cand iese de pe santier este spalata, cum am vazut in germania, si d-nu opresu pardon oprescu va obliga firmele de salubritate sa spele pe bune strazile cu sampon, si conationalii mei nu arunca chistocu pe geam ca nu are unde sa il puna, etc... atunci o sa aiba tot romanu constiinta ca trebuie sa aiba 4 cauciucuri cu aceeasi amprenta si nu o sa se mai mire ca de ce.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
430076 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 5 November 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dci 63KW
2005 Estate
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
Adrian00 |
![]()
|
QUOTE(Lucian BLK @ 10 Mar 2010, 12:52) Cauciucurile la ITP nu trebuie sa fie uzate si sa respecte dimensiunile din talon.Nu are ce sa-mi faca daca eu ma prezint la inspectie cu 2 gume de un fel pe fata si 2 de alt fel pe spate,odata ce nu-s uzate. |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Inainte de Megane am avut o Solenza. Sotia a dat intr-o groapa si a taiat un cauciuc. L-am schimbat cu un altul, bun, si am mers la ITP. Ghici ce! Nu l-am luat! Si cunosteam persoana de la statie! Zicea ca trebuie facute poze, etc. Ma rog, asta era la sfarsitul lui 2007.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
rtBK |
![]()
|
eu cand am facut itp era in perioada in care aveam 2 de un tip si 2 alt tip pe spate... nu mi-a comentat nimic doar ca la proba cu frana cand au testat la cele de pe spate era sa nu ia itp-ul.
![]() si mai devreme ma uitam ca unul care vinde anvelope montana pe motiv ca nu ii placea lu prietena lui cum suna numele ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rtBK: 10 Mar 2010, 22:29 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
la itp nu prea se uita daca ai acelasi fel de cauciucuri pe toate rotile.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Adrian00 |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
Eu doar v-am relatat un fapt. Sorry.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
Daewoo Matiz |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu aveai 2 caciuce diferite pe aceeasi punte...
poti sa ai 2 identice pe fata si 2 identice pe spate.... dar sa nu fie identice pe fata si spate... ai inteles acum???? This post has been edited by b76bgaarh: 11 Mar 2010, 16:14 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu stiu la voi dar eu marti am facut ITP-ul si s-a uitat la fiecare anvelopa in parte daca este ce scrie in carte.... si dupa aceea a verificat daca anvelopele sunt identice pe aceeasi punte.... oricum cel mai ok este sa fie toate 4 aceesi marca si proful..
This post has been edited by cj98czh: 11 Mar 2010, 16:13 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Bai frate, ce naiba, stam aici ca sa vorbim vorbe efectiv. Astea sunt discutii inventate, nu-mi vine sa cred.
1. Daca ai bani si tii la masina, este recomandat sa ai acelasi model de anvelope, fata + spate. 2. Daca nu, nu este nicio problema foarte grava. Nu conducem masinile la raliu. Merge si cate un set de acelasi tip pe o punte fata de alta. 3. Este total nerecomandat sa avem pe o punte (fata sau spate) un cauciuc de un fel (pe stanga) si unul de alt fel (pe dreapta). Se rupe echilibrul la aderenta pe puntea respectiva, fiind doua profiluri diferite. GATA. Si acum opriti subiectul ca sunteti ridicoli. This post has been edited by ritter: 11 Mar 2010, 16:38 |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
Adrian00 |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 11 Mar 2010, 16:12) Nu stiu la voi dar eu marti am facut ITP-ul si s-a uitat la fiecare anvelopa in parte daca este ce scrie in carte.... si dupa aceea a verificat daca anvelopele sunt identice pe aceeasi punte.... oricum cel mai ok este sa fie toate 4 aceesi marca si proful.. s-a uitat la dimensiuni nu la marca si ai zis foarte bine , anvelopele sa fie identice pe aceeasi osie dar nu intre axa spate si axa fata |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
lucian blk te-a pacalit cu pozele la pneuri. la mine nici nu s-a uitat la pneuri.si nu cunosteam persoana de la service.
This post has been edited by buzasparta: 11 Mar 2010, 20:38 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 09:58 |