CHEI CAPAC JANTE ALUMINIU RENAULT
![]() ![]() ![]() |
CHEI CAPAC JANTE ALUMINIU RENAULT
thomas27 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 10 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) ren5.jpg ( Size: 61.76k ) Number of downloads: 210 |
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2006 2.0 16V
- B 627 THO
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Incerc sa te ajut cumva...Orienteaza-te un pic din link-uri.
Doar asta am gasit la repezeala. Bafta. http://www.xxx/forum/unde_gasesc_...inaia-t924.html http://www.google.ro/search?hl=en&q=am+pie...+jante&aq=f&oq= This post has been edited by jas2: 7 Mar 2010, 14:10 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
adistnsc |
![]()
|
![]() Anti - VW-Golf :)) Group: Members Posts: 128 Joined: 12 May 07 From: Giurgiu/București ![]() |
Eu zic ca e foarte simplu sa o manufacturezi din 3 cuie sudate intre ele la un capat cu un T....asta daca nu gasesti de cumparat, ceea ce e putin probabil.
|
--------------------
Renault
Koleos 2.0 dci 4x4
ex Megane 1.6 Scenic 2 1.9 Grand Scenic 3 1.6 dci
|
|
ProB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 4 June 09 From: Mioveni ![]() |
mergi la un magazin de piese auto dacia si cumpara o cheie de logan
sunt identice... |
--------------------
DACIA
Duster
2019/1.5 dCi AdBlue
- B 300 MHL
|
|
thomas27 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 January 10 From: BUCURESTI ![]() |
ok multumesc mult asa o sa fac, o sa caut un magazin piese auto logan si cumpar . multumesc mult de tot!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2006 2.0 16V
- B 627 THO
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Ia o bucata de plastelina(unicolor) si fa un mulaj de suprafata.Adica doar forma surubului ajutator nu si adancimea.Il ai mereu cu tine intr-o cutie...Nu il chemi pe vanzator la masina de fiecare data.Si mai este o chestie...Poti proba imediat o cheie in mulaj.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru ca eu am tot pierdut-o la scenicul precedent, am gasit o solutie mult mai simpla - un banal cleste de sigurante.
Dar de obicei o gaseam printr-unul din spatiile de depozitare ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dragos bailesti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 October 09 ![]() |
merge si cu un spitz
![]() |
--------------------
renault
scenic
2005
- dj 83 puk
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:12 |