Aruncati si voi un sfat aici, Achizitionare Renault Clio 2 HB 3 sau 5 usi
![]() ![]() ![]() |
Aruncati si voi un sfat aici, Achizitionare Renault Clio 2 HB 3 sau 5 usi
Remiuk |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 / 4 trepte
|
|||
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Salut, ia vezi aici: http://www.okazii.ro/catalog/39428260/Rena...-Hatchback.html
http://www.okazii.ro/catalog/39463247/RENA...I-64CP-ALB.html This post has been edited by aurelyan: 3 Mar 2010, 19:29 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
La BURSA se pot pune si cereri: [CUMPAR] ...
Poate se ofera cineva de aici. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.019 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
la reprezentantele Renault - renault ocazii (serus, auto marcus, mach1 etc)
un + pt ei este faptul ca iti ofera garantie si masina inaite de a fi vanduta este servisata This post has been edited by wolfin: 3 Mar 2010, 19:47 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Remiuk |
![]()
|
Ms frumos de link-uri aurelyan. Arata f bine cea pe rosu. Daca ma hotarasc sa o iau unde ii pot face o verificare ca la carte?
adi_ar am pus si un anunt la BURSA - cine stie---poate am noroc. Si wolfin ms de sfat - cand o sa imi fac putin timp o sa fac o vizita pe la 2-3 reprezentante sa vad daca au ceva. |
--------------------
Dacia
1310
1989 / 4 trepte
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
N-ai pentru ce. Nu te grabi, in ziua de azi cel cu banii e in avantaj. Vezi ca numai RCA-ul la o masina cu motor de 1.9 e peste 600lei/an, incearca sa previzionezi si costurile ulterioare...
Oricum, tu decizi...succes |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@remiuk: "Aruncati si voi un sfat"...hmm, interesanta exprimare.
Fa-mi pe plac si dupa ce cauti pe sectiunea clio, spune-mi cate topicuri cu sfaturi in vederea achizitiei unui clio gasesti. Apoi alege unul unde sa-l lipesc si pe asta. @aurelyan: Link-urile de mai sus se pot oferi si pe private, hai sa nu umplem forumul reno cu tot felul de... de link-uri. ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Remiuk |
![]()
|
Salutare tuturor!
Am nevoie de un sfat urgent! Mi-am gasit masinuta insa vreau sa o pun pe tester. Este un 1.9 TDI de 90cp. Am sunat la reprezentanta la IPSO in Bucuresti si mi-au zis ca nu pot sa imi spuna cati km are ca cica nu vad nici ei. Cica ei vad cat scrie in bord! Nu prea cred eu asa ceva si as vrea sa ii vad neaparat undeva km reali! Unde pot sa ii verific km reali? Nu conteaza ca este service sau persoana fizica! PS: Hellcat am cautat pe forum asa ceva dar iar n-am gasit nimica! Astept reply cat de repede ca trebuie sa vad daca iau sau nu masinuta. Ms. |
--------------------
Dacia
1310
1989 / 4 trepte
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca nu are istoric de service (facturi si carticica) cam degeaba te iei dupa km (care puteau fi modificati) iar daca nu a trecut prin service autorizat nu iti pot spune ei de la renault cati km are.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Renault nu a produs masini cu motoare 1.9 TDI, poate dCi sau dTi
|
--------------------
.
.
.
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
Ai grija ca 1.9Tdi exista la grupul VAG.Exista si pe Clio motor diesel de 1.9dti si are 80cp nici decum 90.Ai grija ca poate are facut chip tuning.Find 1.9dti masina e de prin 2000-2001. Ca ca sa ii afli km oarecum reali inmulteste vreo 30.000km * 9-10 ani cat o avea masina.Oricum incearca sa cauti pe autovit masini cu peste 200.000km in bord si ai sa vezi ca nu exista.oare de ce?
![]() Nu te grabii in achizitionarea unei masini. PS:si eu de cateva luni incerc sa-mi vand clio bicorp din 2003 cu 130.000km la bord dar din cauza kilometrilor care nu se incadreaza in medie de pe autovit (vreo 70-80km pentru o masina din 2003) nu prea pot sa o vand. This post has been edited by ajaccio83: 9 Mar 2010, 09:36 |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina ta are atatia kilometri facuti,nu trebuie sa generalizezi.
O medie de om normal in Romania este de 12.000-15.000 de km. Asta de 30 de ani o stiu si e perfect valabila. Masinile din ziua de azi cu kilometrajul dat peste cap au sunt de firma ori sunt aduse de afara(unde se fac multi km) ori oamenii au drumuri dese prin alte orase si le place sa stea mult in masina.Dar sa nu generalizam ! Intamplator cunosc masina despre care se vorbeste,pentru ca proprietarul este un coleg de-al meu.Masina nu ascunde nimic,aia e ! Eu cu Zafira din 2003 ,masina cu care am mers foarte mult afara in concedii,am numai 66.700 km ! Cu Clio din 2004,care e masina de oras a mea si mai ales a sotiei,am 48.000 km. Faceti media si vedeti o medie normala a unor masini folosite de o singura familie ! |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Remiuk |
![]()
|
ajaccio83 - tu mi-ai zis pe pm acum 2 zile ca ai masina la 126.000 si te jurai ca nu ai km dati inapoi. Din posturile tale am vazut ca nu ziceai tocmai adevarul! Nu-i bai dar nu e frumos!
Masina are 80 CP si este motorul de 1.9 TDI. Vazusem in anuntul pus de proprietar ca are 90 CP - de aici si greseala mea. Iar km i-am verificat plus ca are toate reviziile facute la 10.000 de km. Acum o sa ii fac eu revizia de 100.000 si sper sa fie ok. Oricum inainte sa o iau o duc la reprezentata sa o urc pe rampa sa vedem daca are alte defecte. Motorul trage bine si suna si mai bine iar masina este ingrijita - deci pot spune ca sunt multumit. Sa vedem zilele astea daca se finalizeaza cu o masinuta si in ograda mea ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 / 4 trepte
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
@eddie33
La o masina cumparata de noua din Romania e ok poti sa ai incredere in kilometraj(daca nu e taxi sau masina de firma) dar la cele aduse de dincolo mai ales diesel nu exista sa faca sub 30.000km pe an si asta in cazul fericit.Nu zic ca nu exista si exceptii.Oricum un clio 1.9dti cred ca e mult mai bun ca cele de 1.5dci 82cp ce au avut o groaza de probleme.Succes in achizitionarea masinii...sa revii pe juraul de bord cu poze. bafta |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce probleme a avut 1,5 DCI 82 c.p.,ca nu stiu ?
Poate cel de 65 c.p. de pe Symbol... DCI-ul e un motor mult mai performant si mai fiabil decat DTI-ul de 1,9,de-aia a fost si inlocuit. |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
dTi-ul prin constructia lui ... adica turbodiesel clasic este ca fiabilitate peste 1.5 dCi sau 1.9 dCi.... pt. ca este un motor nepretentios la carburant (unde common rail face urat) si fara atata electronica....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
eddie33 |
![]()
|
DCi -ul e Euro 3,deci merge cu cea mai slaba motorina de la pompa,oricum nici nu mai gasesti asa ceva...
Daca asta inseamna fiabil,sa bagi motorina de la camionagii,te rog sa ma scuzi....eu asta am inteles.... asta inseamna cel mult rentabil,nu fiabil... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu confunda norma de poluare a automobilului cu Euro motorinei.... nu au nimic in comun....si nu vb. aici de motorina de la camionagii.... vb. demotorina de la pompa.
La dTi daca i problema cu pompa de injectie.. se desface si se repara... la dCi se inlocuieste, cu injectoarele la fel... se dau jos si se inlocuieste capsula de pulverizare la niste preturi modice..... nu ai sa vezi in veci la Dti probleme cu pilitura...etc... pune mana documenteaza-te si dupa aceea mai vb., ok? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
eddie33 |
![]()
|
Eu unul n-am avut probleme ,repet,daca o serie de dci 65 c.p. a avut probleme si numai pe Symbolurile,facute exact in 2002,de ce sa spunem ca toate dci-urile au probleme ?
Am citit 14 pagini degeaba....un titlu aiurea si nu am gasit niciun 80 c.p. cu problemele cu pilitura. http://www.reno.ro/Problema-cu-injectia-se...rce-t46121.html |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Vezi ca in primul post se vorbeste de un dCi de 80 cai cu pilitura.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
eddie33 |
![]()
|
Citeste mai mult,ca n-a fost aia problema !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am citit...
La inceput: QUOTE(richie @ 9 May 2006, 22:29) Concluzii dupa ce am trecut pe la service: Renault Romania a hotarat: Se schimba doar doua injectoare blocate pe deschis, se vor curata rezervorul si conductele si se va inlocui filtrul de motorina, deoarece, pilitura de metal, DESI EXISTENTA!!! nu are dimensiuni mai mari de 1mmp. Ceea ce inseamna ca, pompa de injectie nu este INCA suficient de uzata pentru a fi inlocuita. Apoi au reaparat simptomele si: QUOTE(richie @ 14 Jul 2006, 11:39) Imi cer scuze pentru off-topic. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:09 |