Vibratie Ciudata a Motorului, Renault Megane II 1.5dci 100cp
![]() ![]() ![]() |
Vibratie Ciudata a Motorului, Renault Megane II 1.5dci 100cp
love4cars |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 December 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004 1.5 DCI 101CP
|
|||
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
prin vibratie intelegi ca iti tremura masina, sau doar simti in volan?
daca tremura toata masina, posibil sa fie ambreiajul, daca doar simti in volan o trepidatie, verifica sa nu ai vreo janta indoita... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2005
- BV-11-CHE
|
|
love4cars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Vibratia se manifesta si pe loc si in miscare, si scoasa din viteza. Nu este in volan, vibreaza toata masina dar nu la un mod grav. Mergand cu ea zi de zi, ii stiu fiecare sunet pe care il produce. Daca eram o doamna(no offence) sau o aveam de o luna poate nu sesizam.
|
--------------------
Renault
Megane
2004 1.5 DCI 101CP
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Probabil este minunatul tampon hidroelastic .
app, daca nu ma insel acel fluierat este la fulia defazatoare ce se regaseste la motoarele pe benzina. This post has been edited by aLecsunder: 26 Feb 2010, 16:42 |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
salut
ar mai putea fi ceva si anume ca masina ta a facut cunostinta cu drumurile romanesti si a apucat-o tremuratul. a mea tremura de pe la 20 000 km dar doar la relanti si nu foarte tare acum are 39000 sa vedem mai incolo. succes in solutionarea problemei mai intru pe aici poate gasim problema eu zilele aste ma duc sa caut o rampa sa o pot ridica si sa ma uit pe sub masina am un boncanit pe fata la plecarea de pe loc si uneori la franare. deja am schimbat la ea rulmenti de la amortizor poate or fi flansele salut mai vb |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Tamponul hidroelastic...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
love4cars |
![]()
|
Salut again guys,
Am identificat problema. Este relativ simplu. Desi multi ar spune ca trebuia sa fac diferenta intre vibratie a motorului si vibratie a altei componente, iata ca nu am facut-o. Tamponul/suportul tobei finale s-a rupt, toba s-a lasat in jos sub propria greutate, iar la un anumit interval de turatii se crea aceasta vibratie care era transmisa in caroserie la o asa maniera incat eram sigur ca motorul o produce. Sunt cumva happy ca e doar atat. Maine o sa merg sa incerc sa gasesc unul SH. Apropo de ceva scris mai sus, masina a intrat in tara de vreun an, deci nu este straina de tristetea tarii noastre. Va multumesc tuturor pentru interes si ajutorul acordat. ![]() This post has been edited by love4cars: 27 Feb 2010, 18:30 |
--------------------
Renault
Megane
2004 1.5 DCI 101CP
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
anjelian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 31 May 09 ![]() |
Salut!
O problema asemanatoare am si eu la un megane 2, 2006, 1.9 dci. Intre 1400-1600 de turatii ceva la motor intra in rezonanta si apare o trepidatie accentuata a acestuia. Apare si in stationare si in mers in acelasi punct, indiferent de treapta de viteza. Am verificat toba si e ok. Problema e ca am schimbat distributia acum 3000 de km si imediat dupa a aparut chestia asta. As avea nevoie de cateva idei de la cei care au mai intampinat ac problema, ca la prima vedere totul pare la locul lui. Astept pareri. Multumesc This post has been edited by anjelian: 18 Dec 2012, 10:27 |
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|
anjelian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 31 May 09 ![]() |
QUOTE(anjelian @ 18 Dec 2012, 10:26) Salut! O problema asemanatoare am si eu la un megane 2, 2006, 1.9 dci. Intre 1400-1600 de turatii ceva la motor intra in rezonanta si apare o trepidatie accentuata a acestuia. Apare si in stationare si in mers in acelasi punct, indiferent de treapta de viteza. Am verificat toba si e ok. Problema e ca am schimbat distributia acum 3000 de km si imediat dupa a aparut chestia asta. As avea nevoie de cateva idei de la cei care au mai intampinat ac problema, ca la prima vedere totul pare la locul lui. Astept pareri. Multumesc Nu are nimeni nicio idee? |
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|
autonicu |
![]()
|
![]() AUTONICU & COSTI SERVICE Group: Members Posts: 698 Joined: 8 January 09 ![]() |
Verifica tamponul de langa vasul de antigel, daca este uzat apar vibratii in caroserie la relanti,
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2006 http://www.reno.ro/-t253292.html
|
|
MMMarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 February 18 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:02 |