Discuri spate
![]() ![]() ![]() |
Discuri spate
Ionut. |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
sedan
- B-15-BUU
2004
|
|||
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
E simplu: vrei sa schimbi si rulmentii, iei discuri cu rulmenti; nu vrei sa ii schimbi, iei fara rulmenti. Mai importante sunt caracteristicile dimensionale(diametrul in special).
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
-
2005 pe viitor BMW Z8...sper
|
|
CristianFlorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 15 December 09 ![]() |
Eu am intrebat la service Renault dar si la Augsburg si Norauto si toti mi-au spus ca atunci cand scoti discul spate, in urma operatiunii ies si rulmentii cu tot cu bile si nu mai pot fi folositi.
La mine inca mai merg discurile spate la Megane 2 din 2004. Am cu ea 211.000 km dar s-a mers foarte mult afara din oras. Discurile fata le-am schimbat la 80.000 km si am pus discuri marca ATE germane. Sunt printre cele mai scumpe de pe piata dar se simte diferenta (eficienta la franare, durabilitate). |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
dec 2009 Ex: Megane III Sporttourer 1,5 dci 105CP
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce grosime au discurile tale la 211kkm?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Cat un CD !
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
pot fi refolositi rulmentii daca sunt scosi cu atentie...la mine au reusit la un service de cartier cu un fel de presa speciala care apasa constant si cu putere...cu ciocanul si cu dalta nu cred ca se poate ... cat despre cat de lunga va fi viata lor ....o sa vad..
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
- BC 86 BRO
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:29 |