Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND]Geanta voiaj pe rotile - promotia Kappa-OMV, Geanta voiaj

concrion
post 24 Feb 2010, 16:31
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Buna ziua
Vand o geanta de voiaj pe rotile din promotia OMV. Geanta este noua, nefolosita, in ambalajul original. Motivul este legat de faptul ca este prea mare....e cat un geamantan, iar prietenei mele (pentru ziua ei o luasem drept cadou) nu ii place. Pretul la benzinarie a fost 179 lei + 20 cupoane. Pretul cu care o vand este de 210 lei (consider 30 lei pentru cupoane ca fiind o parte din pierderea datorata achizitiei cupoanelor - prin prisma pretului mai mare platit pentru benzina din OMV). Doritorii pot adresa PM sau scrie pe forum. Va doresc o zi buna in continuare.

--------------------
Renault Laguna II Privilege, 1998 cmc 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
horsewhisperer27
post 24 Feb 2010, 23:54
Post #2

Membru autentic

ofer 100 ron

--------------------
fan VAG!
+
concrion
post 25 Feb 2010, 19:05
Post #3

Membru

Buna seara. Pretul in orice caz nu poate scadea sub pretul pe care l-am platit pe geanta. In orice caz, cine crede ca o vand pentru vreo afacere sau crede ca sunt disperat sa o dau se inseala.....apropo de cel cu o suta de cupoane: mi se pare o prostie ce spui tu.....ca nu te obliga nimeni sa iei cupoanele daca nu vrei sa le folosesti. Iar daca vrei sa le dai gratis, e problema ta....ce am scris eu in primul post este ceea ce consideram eu, dar asa cum mentionam aici, nu ma deranjeaza sa o dau la pretul de la omb: 179 lei. Oferta este pentru cine doreste asa ceva, dar nu e dispus sa cheltuie 600 lei (pe benzina sau alte produse omv) pentru a strange cupoanele necesare. Cu stima, va doresc tuturor o seara buna.

--------------------
Renault Laguna II Privilege, 1998 cmc 2002
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 06:22
Dacia