burnout nereusit
![]() ![]() ![]() |
burnout nereusit
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
cum e posibil sa se intample asta?
daca tin mortis sa fac cu a mea la fel, explodeaza motorul? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
nu moare nimeni daca incerci o data..
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
ceva pareri ...nimeni ???
as zice bloc motor spart.... |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
renault
modus
- h 593 r
2005 1,2 dinamyque
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Blocu' spart in sus?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cica i s-a spart volanta
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Jante de alt tip pe fata, plastic in geam, capota nu se aseaza prea bine la locul ei si posesorul nu foarte afectat... miroase a poveste.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Volanta nu se sparge, cel putin eu nu am auzit asa ceva pana acum, in schimb de placa de presiune sau disc am auzit. Chiar si de disc care a iesit prin cutia de viteze.....
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Hmm... si totusi chiar nu a putut rupe aderenta. Ceva nu miroase bine... si nu ma refer la mirosul de ambreiaj incins
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Voi chiar nu vedeti ca masina aia a fost lovita ?
Probabil omul stia ca nu primeste "dauna totala" si a zis s-o "aranjeze" in asa fel incat sa ia multi bani ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
cosmin are dreptate, si daca tinea mortis sa o puna de un bournout scotea ESP-ul... dar clar nu asta a fost intentia omului. daca observati, nici macar haionul nu mai sta bine pe masina...
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Burnout facut prost, pentru ca in general burnoutul se face cu tractiune spate si se face actionand frana de picior si accelerand puternic. Pe fata frana actioneaza mai mult si tine automobilul pe loc, iar pe spate cuplul motor invinge forta de aderenta si forta de franare de pe spate si se obtine un nor de fum generat de rotile din spate si franele spate.
Acest automobil este cu tractiune fata, si se vede clar cu omu face burnout ca pentru tractiune spate. Adica actiona puternic frana de serviciu accelerand brusc, doar ca ambreiajul nu transmitea suficient moment motor, sa invinga forta de franare actionata pe rotile fata si aderenta. In mod sigur ambreiajul a cedat (disc/volant/placa de presiune) deoarece rotile nu se invart, si ambreiajul patina. Daca tot voia sa faca ceva trebuia sa traga frana de mana, si sa nu actioneze frana de serviciu. Eu mai am o ipoteza: avea transmisie automata si nu are frana de mana. asadar a incercat sa faca clasic cu frana de serviciu iar in acest caz acel hidrotransformator dintre motor si schimbator de viteze a cedat violent deoarece presiunea generata de pompa (compresor centrifugal) este foarte mare iar motorul hidraulic (turbina) era blocat fix de catre frane prin intermediul semiarborilor planetari si schimbator de viteze. In asemenea solicitari sigur face "bum" acel hidrotransformator. This post has been edited by Asi: 20 Feb 2010, 18:52 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Avioane
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
so afumat ca si carnatu la fum....
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Arde-n flacaaaari, arde-n flacaaaaaaaaaaaaaaaaaaari \:D/
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 17:32 |